Ponturi Sarpsborg 08 vs Brann -Eliteserien

Ponturi Sarpsborg 08 vs Brann -Eliteserien
Ponturi Sarpsborg 08 vs Brann -Eliteserien – Sursa foto: Facebook

Ponturi Sarpsborg 08 vs Brann -Eliteserien. Sambata, 20 iulie 2024, incepand cu ora 19:00, pe “Sarpsborg Stadion”, echipa locala Sarpsborg 08 primeste vizita celor de la Bran intr-o partida ce face parte din cadrul etapei a cinsprezecea – Eliteserien.

Ponturi Sarpsborg 08 vs Brann

Vicecampioana en-titre primeste statut de favorita din partea agentiilor de pariuri online care le atribuie 1.78 la victorie. Primim doar 1.44 pentru a vedea tabela schimbata de ambele echipe in aceasta confruntare.

Prezentare cote Betano – Sarpsborg 08 vs Brann

Ponturi Sarpsborg 08 vs Brann -Eliteserien
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Sarpsborg 08

Baietii lui Christian Michelsen se pare ca si-au revenit din punct de vedere al formei sporitve iar vinerea trecuta a bifat al doilea succes consecutiv, dupa ce au trecut fara drept de apel de catre cei de la Rosenborg, pe care i-au invins cu scorul de 4-1.

A fost doar al doilea lor succes obtinuti in fata propriilor suporteri in decursul acestui sezon. Precedentul a venit intr-o partida consumata pe 5 mai, cu cei de la Lillestrom, in fata carora au castigat la limita 1-0. Cu exceptia celor doua victorii, restul intalnirilor de acasa le-au pierdut.

Ultimele doua rezultate au scos-o pe formatia gazda din zona rosie a clasamentului din Norvegia, urcand pana pe pozitia a doisprezecea, cu un total de 16 puncte si un golaveraj negativ, de -8. Are la ora actuala cea mai slaba aparare din Eliteserien, cu nu mai putin de 29 de goluri incasate.

  • Echipa probabila: Ilic; Christiansen, Casas, Tebo Uchenna, Hiim; Johansen, Sher; Chrupalla, Halvorsen, Orjasaeter; Meister

Brann

Vicecampioana din sezonul trecut nu vine cu un moral tocmai stralucit in aceasta deplasare, avand in vedere faptul ca nu au simtit gustul victoriei in precedentele 3 intalniri oficiale. Au fost aproape in runda anterioara jucata acasa cu cei de la Haugesund, cand au fost insa egalati pe final, iar duelul s-a incheiat scor 1-1 la finalul celor 90 de minute.

Doar Bodo/Glimt a izbutit sa ii invinga in deplasarile disputate in acest sezon, in chiar precedenta vizita pe care au facut-o atunci cand au cedat fara drept de apel in fata campioanei, scor 5-1, o infrangere suferita si pe fondul faptului ca au ramas in 10 inca din debutul partidei.

Chiar si dupa aceasta serie mai putin fasta, gruparea din Bergen se mentine in continuare pe pozitia secunda in prima liga din Norvegia, acumuland pana acum 29 de puncte, doar la 4 distanta de liderul Bodo/Glimt, care trebuie sa remarcam ca are un meci mai putin disputat.

  • Echipa probabila: Dyngeland; Crone, Knudsen, Sery Larsen, Kristiansen; Kornvig, Pedersen, Myhre; Mathisen, Castro, Finne

Ponturi Sarpsborg 08 vs Brann

Sarpsborg 08 vs Brann. Avem premisele unui meci frumos in care ma astept ca si echipa mai slab cotata, Sarpsborg sa contribuie cu gol/goluri pe tabela de marcaj dat fiind faptul ca se afla intr-o forma destul de buna. Sarpsborg are cea mai slaba defensiva la ora actuala si echipa cu cele mai multe meciuri de “peste 2.5 goluri” inregistrate aspect care m-a facut sa mizez pe faptul ca vom vedea si astazi cel putin 3 reusite.

Peste 2.5 goluri @ 1.45

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite