Ponturi Club Brugge vs Royale Union – Supercupa Belgiei

Ponturi Club Brugge vs Royale Union - Supercupa Belgiei
Ponturi Club Brugge vs Royale Union – Supercupa Belgiei – Sursa foto: Facebook

Ponturi Club Brugge vs Royale Union – Supercupa Belgiei. Intr-unul dintre meciurile zilei, Club Brugge da piept cu cei de Royale Union in Supercupa Belgiei. Intalnirea va avea loc sambata, 20 iulie 2024, incepand cu ora 21:00, pe “Jan Breydel Stadion”.

Ponturi Club Brugge vs Royale Union

Campioana en-titre din Jupiler League este cotata cu prima sansa la castigarea trofeului, avand 1.65, in timp ce pentru oaspeti casele de pariuri online ne ofera 2.15 la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Club Brugge vs Royale Union

Ponturi Club Brugge vs Royale Union - Supercupa Belgiei
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Club Brugge

Dupa o pauza de doar un sezon, gruparea din Brugge revine in aceasta competitie ca urmare a titlului castigat in sezonul anterior. Au facut un play-off excelent pe care l-au incheiat imbatabili, bifand un total de 7 triumfuri si 3 rezultate de egalitate.

Alaturi de rivali de la Anderlecht, “blauw-zwart” au bifat cele mai multe prezente in Supercupa Belgiei, insa spre deosebire de echipa din Bruxelles, a cucerit trofeul in mult mai multe randuri, 17. Ultima oara au castigat-o chiar in 2022, atunci cand s-au impus cu 1-0 in fata celor de la Gent.

Trupa pregatita de Nicky Hayen a avut programate 5 meciuri amicale in aceasta vara, jucate impotriva unor adversari solizi precum PSV, Norwich sau AEK Atena. Nu s-au descurcat deloc rau, bifand 3 victorii si doua remize, si in aceasta perioada au marcat in medie aproape doua goluri per meci.

  • Echipa probabila: Mignolet; Romero, Ordonez, Mechele, De Cuyper; Nielsen, Vetlesen; Olsen, Vanaken, Onyedika; Nilsson

Royale Union

“Les Unionistes” au sansa de a isi lua revansa in fata celor de la Club Brugge care le-au “rapit sansa de a se incorona campioana in Belgia, terminand doar la un singur punct in spatele acestora, desi inaintea play-off-ului se afla pe prima pozitie.

Totusi, echipa din Bruxelles a reusit sa incheie sezonul cu un trofeu in palmares, primul dupa o pauza de 78 de ani, dupa ce au cucerit Cupa Belgiei, dupa o finala disputata contra celor de la Antwerp si castigata 1-0, dupa un gol marcat de fundasul japonez, Koki Machida.

Formatia vizitatoare incepe sezonul cu un nou tehnician pe banca, fiind vorba de fostul international belgian, Sébastien Pocognoli sub comanda caruia echipa s-a miscat foarte bine in jocurile amicale premergatoare acestui duel, mai ales din punct de vedere ofensiv, marcand nu mai putin de 16 reusite in cele 5 partide.

  • Echipa probabila: Moris; Mac Allister, Burgess, Khalaili; Castro-Montes, Rasmussen, Vanhoutte, Puertas, Teklab, Eckert, Fuseini

Ponturi Club Brugge vs Royale Union

In partidele premergatoare debutului de sezon, ambele echipe au aratat o forma sportiva buna, insa daca luam in considerare alte aspecte precum cel al transferurilor facute si al calitatii individuale am putea spune ca cei de la Club Brugge are toate sansele sa castige trofeul mai ales ca joaca aceasta partida pe teren propriu.

Gazdele - Castiga trofeul @ 1.65

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite