Ponturi tenis Zverev vs Zhang – ATP Hamburg

Ponturi tenis Zverev vs Zhang
Ponturi tenis Zverev vs Zhang (sursa foto – facebook.com)

Ponturi tenis Zverev vs Zhang – ATP Hamburg

Alexander Zverev, unul dintre cei mai buni jucători din 2024, va da piept cu Zhizhen Zhang, într-o partidă din cadrul sferturilor de finală ale turneului de la Hamburg, aceasta fiind programată să se joace vineri, în data de 19 iulie, nu înainte de ora 19:30.

Ponturi tenis Zverev vs Zhang – Cote Unibet

Ponturi tenis Zverev vs Zhang – Cote Unibet

Evident, așa cum a fost cazul și în primele două tururi de la Hamburg, Alexander Zverev pornește ca mare favorit la casele de pariuri. La Unibet, germanul are o cotă de 1.23 la victorie, în timp ce pentru un succs al adversarului său avem o cotă de 4.20.

Ponturi tenis Zverev vs Zhang – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Zverev

În comparație cu adversarul său, Alexander Zverev este un “colos” în tenisul mondial în acest moment, fiind totuși unul dintre cei mai titrați jucători aflați în activitate, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca mare favorit în această înfruntare.

Germanul, aflat în prezent pe locul al patrulea în clasamentul ATP, are nu mai puțin de 22 de titluri în vitrina personală. trei dintre acestea venind după accidentarea serioasă suferită la gleznă în 2022. Anul acesta a disputat două finale, la Madrid, unde s-a impus, dar și la Roland Garros, unde a pierdut in minimum de seturi cu Alcaraz.

Alexander Zverev este mare favorit la câștigarea turneului de la Hamburg, unde este campion en-titre de altfel. Acesta a început foarte bine la ediția actuală, cu un succes în minium de seturi contra lui Jesper De Jong, cedând doar patru game-uri. S-a chinuit apoi serios cu Hugo Gaston, câștigând în set decisiv, după ce a revenit de la 0-1.

Zhang

Este un jucător modest, fără realizări notabile în circuitul masculin, acesta fiind mult sub nivelul adversarului său din orice punct de vedere, astfel că, după cum era și normal de altfel, pornește ca outsider clar la casele de pariuri.

Chinezul, care în prezent ocupă locul 34 în ierarhia mondială, nu a cucerit niciun titlu ATP. Totuși, se poate mândri cu faptul că a câștigat medalia de aur la Jocurile Asiei în 2022, unde, ce-i drept, competitorii nu sunt chiar de cel mai înalt nivel.

Zhizhen Zhang are un moral bun înainte de duelul cu Alexander Zverev, având în vedere faptul că vine după două victorii în minimum de seturi. În șaisprezecimile turneului de la Hamburg, acesta a trecut de brazilianul Thiago Seyboth Wild, urmând apoi un succes cu Flavio Cobolli.

Ponturi tenis Zverev vs Zhang

Într-adevăr, Alexander Zverev s-a chinuit în meciul precedent, însă rare sunt ocaziile în care germanul leagă două meciuri consecutive cu set pierdut, mai ales cu adversari accesibili. Ne așteptăm ca acesta să își confirme statutul de favorit cert și să treacă lejer de chinez, așa că vom paria în consecință, la o cotă de 1.66 oferită de agenția de pariuri Unibet.

2-0 Zverev @ Cota 1.66

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite