Ponturi Nordsjaelland vs Aalborg – Superligaen

Ponturi Nordsjaelland vs Aalborg - Superligaen
Ponturi Nordsjaelland vs Aalborg – Superligaen – Sursa foto: Facebook

Ponturi Nordsjaelland vs Aalborg – Superligaen. Prima etapa din Superligaen le aduce fata in fata pe Nordsjaelland si Aalborg. Intalnirea este programata sa se dispute vineri, 19 iulie 2024, incepand cu ora 21:00, pe “Right to Dream Park”.

Ponturi Nordsjaelland vs Aalborg

Echipa gazda este vazuta ca favorita de catre agentiile de pariuri online, avand o cota de 1.47 la un eventual triumf. Pentru a vedea linia de “peste 3.5 goluri” depasita primim 2.20 la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Nordsjaelland vs Aalborg

Ponturi Nordsjaelland vs Aalborg - Superligaen
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Nordsjaelland

Desi nu au facut un sezon tocmai rau, “tigrene” nu a reusit sa isi asigure prezenta in cupele europene la finalul edititie trecute de campionat, terminand pe pozitia a patra, cu un total de 58 de puncte, doar la unul singur in spatele echipei de pe 3, FC Copenhaga.

In Cupa Danemarcei au reusit sa ajunga pana in penultimul act de unde au fost eliminati de catre cei de la Aarhus. Dupa pleacarea lui Jess Thorup, de pregatirea echipei se va ocupa fostul lui asistent, Jens Fønsskov Olsen care se afla pentru prima oara pe banca unei echipe de prima liga din Danemarca.

Din punct de vedere valoric, gruparea din Farum ocupa pozitia a patra fiind evaluat undeva la 35.65 milioane de euro. Meciurile de verificare din aceasta vara nu au fost tocmai reusite, pierzand 6-1 in fata lui Alkmar si 2-1 cu cei de la Twente si au castigat 2-3 contra celor de la Randers.

  • Echipa probabila: Hansen; Ankersen, Tverskov, K Hansen, Villadsen; Svensson, Dorgeles; Egeli, Ingvartsen, M Hansen; Harder

Aalborg

Formatia ce a cucerit in 4 randuri titlul de campioana Superligaen vine dupa un sezon petrecut in liga secunda daneza, acolo unde au reusit sa obtina revenirea inapoi pe prima scena fara prea mari emotii, terminanad pe locul 2 cu un total de 65, avand 16 mai mult decat urmatoarea clasata.

La fel ca si adversari lor, nou-promovata abordeaza aceasta stagiune cu un nou tehnician pe banca. Este vorba de olandezul Menno van Dam care a semnat un contract valabil pana in vara anului 2028, semn ca, conducerea echipei are un proiect serios si vrea sa ii dea mana libera antrenorului batav in varsta de 41 de ani.

“De rode” au avut si ei programate inaintea debutului din campionat tot 3 partide de verificare jucate impotriva unor echipe doar din Danemarca. Au reusit sa bifeze o victorie cu 1-3 in fata lui Odense, o remiza in compania lui Hobro si un esec categoric, 1-4 cu Viborg.

  • Echipa probabila: Muller; Jorgensen, Kramer, Otoa; John; Caballo, Davidsen, Widell; Jasson, Ross, Jorgensen

Ponturi Nordsjaelland vs Aalborg

Nordsjaelland vs Aalborg. Daca ne raportam la ceea ce s-a intampla in stagiunea anterioara si diferenta de valoare dintre cele doua loturi, am putea spune in mod clar ca Nordsjaelland pleaca drept favorita, insa faptul ca este primul meci oficial al celor doua, nu ma face sa merg pe o victorie a gazdelor, si aleg sa merg pe cel putin doua goluri marcate de catre ei, avand in vedere ca intalnesc totusi o echipa cu statut de nou-promovata.

Gazdele - Peste 1.5 goluri @ 1.44

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite