Ponturi Zalgiris vs VPS – Conference League

Ponturi Zalgiris vs VPS - Conference League
Ponturi Zalgiris vs VPS – Conference League – Sursa foto: Facebook

Ponturi Zalgiris vs VPS – Conference League. Fosta campioana a Lituaniei, Zalgiris, primeste vizita celor de la VPS in mansa retur a dublei din UEFA Conference League. Duelul va avea loc joi, 18 iulie 2024, de la ora 19:00, pe “LFF stadionas”.

Ponturi Zalgiris vs VPS

Clubul din Vilinius este cotat cu 1.50 pentru a bifa un nou triumf in fata finlandezilor. Operatorul online Betano pentru a vedea linia de “peste 2.5 goluri” depasita.

Prezentare cote Betano – Zalgiris vs VPS

Ponturi Zalgiris vs VPS - Conference League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Zalgiris

Echipa din capitala Lituaniei a dominat in totalitate prima mansa cu cei de la VPS, insa au castigat cu greu in Finlanda, scor 1-2, gratie unui gol marcat in prelunigirile intalnirii, in minutul 90+4 mai exact prin experimentatul jucator bielorus, Yury Kendysh.

Nu ami putin de 26 de ocaziii de gol si-a creat formatia pregatita de Vladimir Cheburin in prima mansa, bineinteles, acest numar a fost amplificat si de faptul ca la putin timp dupa ce au reusit sa egaleze pe tabela de marcaj, finlandezii au ramas in inferioritate numerica.

Evolutia lor nu a surprins avand in vedere ca, competitia lor interna se afla in plina desfasurare, iar rezultatele lor sunt foarte bune, aflandu-se pe prima pozitie in momentul de fata, cu un total de 49 de puncte, avand cu 7 mai mult decat principala urmaritoare.

VPS

Echipa finlandeza nu s-a descurcat grozav la revenirea in competitiile europene, pierzand primul meci cu Zalgiris, ceea ce complica foarte mult lucrurile pentru ei, avand in vedere ca nu il vor avea in efectiv pe unul dintre fundasi de baza Mikko Pitkanen care a vazut cartonasul rosu in prima mansa.

Deplasarea de la Vilinius se anunta una extrem de dificila, dat fiind faptul ca lituanieni sunt o echipa foarte buna pe teren propriu, experienta europeana este clar de partea lor, iar finlandezii au un moral foarte scazut, avand 4 infrangeri consecutive inaintea acestei vizite.

Trupa pregatita de Jussi Nuorela nu a mai simtit gustul victoriei de pe 15 iunie, atunci cand castigau clar o partida din Cupa Finlandei, 1-5 contra celor de la Inter Turku 2. De la acel triumf au inregistrat 5 meciuri consecutive fara victorie, perioad ain care au incasat nu mai putin de 14 goluri.

Ponturi Zalgiris vs VPS

Finlandezii au dominat din toate punctele vedere intalnirea din Finlanda, insa avantajul luat acolo nu este unul decisiv, drept pentru care trebuie sa trateze foarte serios si aceasta partida de pe teren propriu in care ma astept sa fie mult mai eficienti in fata portii si sa castige mult mai clar.

1 Solist @ 1.50

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite