Ponturi Medvedev vs Alcaraz – Wimbledon

Ponturi Medvedev vs Alcaraz
Ponturi Medvedev vs Alcaraz (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Medvedev vs Alcaraz – Wimbledon

Vineri, în data de 12 iulie, nu înainte de ora 15:00, se va juca prima semifinală de pe tabloul masculin de la Wimbledon, în care îi vom avea ca protagoniști pe Daniil Medvedev și Carlos Alcaraz, cei doi urmând să se întâlnească pentru a șaptea oară.

Ponturi Medvedev vs Alcaraz – Cote Unibet

Ponturi Medvedev vs Alcaraz – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, jucătorul spaniol pornește cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce nu surprinde deloc, fiind totuși campionul en-titre de la Wimbledon. Unibet îi atribuie acestuia o cotă de 1.30 la victorie, în timp ce pentru un succes al rusului oferă o cotă de 3.55.

La Betano ai bonus garantat dacă pariezi pe meciurile la Wimbledon:

Ponturi Medvedev vs Alcaraz – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Medvedev

Vorbim de unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani, care se menține de o bună bucată de timp în zona superioară a clasamentului mondial, în prezent ocupând locul al cincilea, acesta având performanțe notabile în carieră. Totuși, cu toate acestea, bookmakerii îl dau ca outsider, urmând să înfrunte un adversar cu care a avut mari probleme de-a lungul anilor.

Rusul a reușit să își treacă 20 de titluri în vitrina personală, cel mai important venind în 2021, la US Open, unde îl învingea pe Djokovic în finală, impunându-se în minimum de seturi. Acesta se mai poate lăuda cu faptul că a disputat alte cinci finale de Grand Slam, două la US Open și trei la Australian Open, pierzându-le pe toate.

Daniil Medvedev este sigur de faptul că nu va ceda puncte după această ediție de Wimbledon, având în vedere faptul că a atins din nou semifinalele, la fel ca anul trecut. Acesta a trecut pe rând de Kovacevic, Muller, Struff, Dimitrov și Sinner, cu ultimul având o evoluție admirabilă, câștigând în set decisiv, după aproape patru ore.

Alcaraz

Este fără dubii unul dintre cei mai buni jucători din noua generație, care, în ciuda faptului că este foarte tânăr, are deja în spate performanțe notabile, la care jucători cu mult mai multă experiență în circuit doar visează. Bookmakerii îl dau ca favorit, având în vedere faptul că, cel puțin din punct de vedere statistic, este peste nivelul adversarului său, însă cu siguranță nu va avea parte de un mei facil.

La doar 21 de ani, ibericul, aflat în prezent pe locul al treilea al clasamentului ATP, are 14 titluri în palmares, trei dintre acestea venind în turnee de Grand Slam. În 2022, acesta se impunea la US Open, învingându-l pe Ruud, urmând apoi un succes cu Djokovic la Wimbledon, în 2023, pentru ca în acest an să pună mâna pe titlul de la Roland Garros, după un succes cu Zverev.

Carlos Alcaraz, campionul en-titre de la Wimbledon, a inceput la turneu cu două victorii în minimum de seturi, fiind de altfel și singurele partide în care nu a cedat set, trecând de Lajal și Vukic. A urmat apoi un succes în set decisiv cu Tiafoe, pentru ca în ultimele două jocuri să se impună cu 3-1 cu Humbert și Paul.

Ponturi Medvedev vs Alcaraz

Poate că Alcaraz stă mai bine în clasamentul ATP, la meciurile directe, dar și din punct de vedere al performanțelor, însă nu vom merge pe mâna sa, Medvedev fiind capabil să pună mari probleme, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Considerăm că unul dintre cele mai bune ponturi Medvedev vs Alcaraz este “peste 3,5 seturi”, la o cotă de 1.57 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Peste 3,5 seturi @ Cota 1.57

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite