Biletul zilei din fotbal 10.07.2024 – Cota 4.46

Biletul zilei din fotbal 10.07.2024 - Cota 4.46
Biletul zilei din fotbal 10.07.2024 – Cota 4.46 – Sursa foto: Facebook

Biletul zilei din fotbal 10.07.2024 – Cota 4.46. Salutare tuturor! Apelam la aceeasi reteta si pentru compoenenta biletului de astazi pentru care m-am bazat atat pe cea de a doua semifinala de la EURO 2024 si preliminariile UEFA Champions League.

Biletul zilei din fotbal 10.07.2024

Astazi am mers pe 4 evenimente care totalizeaza o cota de 4.46 ce arata destul de bine in opinia mea, insa va recomand sa nu va aruncati cu mize prea mari, avand in vedere ca echipele din tuturile europene sunt majoritatea la primele meciuri oficiale din acest sezon si pot aparea surprize foarte mari. Succes si inspiratie maxima!

VEZI AICI LISTA CASELOR DE PARIURI ONLINE CARE OFERĂ BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE

Olanda vs Anglia

  • Jocul celor doua nationale nu m-a impresionat pana acum, in special cel al englezilor care in ciuda jucatorilor extrem de valorosi pe care ii au in plan ofensiv au practicat un fotbal destul de “zgarcit” pana acum. Chiar si in aceste conditii ma astept sa se motiveze mult mai mult astazi avand in vedere ca este in joc o finala de EURO.
  • Din cele 5 meciuri jucate de “portocala mecanica” la acest turneu final, 4 s-au incheiat in cel putn doua reusite. Olanda detine a treia cea mai prolifica ofensiva de la Campionatul European, cu 9 goluri inscrise.
  • Tensiunea va fi una ridicata la aceasta partida, drept pentru care ma astept sa vedem fara probleme cel putin 3 cartonase. Felix Zwayer se va afla la centru pentru a patra oara la acest turneu final, si vreau sa remarc ca in cele 3 de pana acum, nu a aratat mai putin de 4 cartonase in niciuna dintre partide.

Slovan Bratislava vs Struga

  • Slovacii vin dupa un sezon excelent pe care l-au terminat in forta castigand titlul cu un avans de 15 puncte. Nu s-au miscat deloc rau nici in cupele europene, acolo unde au ajuns pana in saisprezecimile Conference League.
  • Experienta europeana este clar in favoarea lor, avand in vedere ca echipa nord-macedoneana este la doar a treia lor aparitie din istorie.
  • Diferenta de valoare, omogenitatea si avantajul terenului propriu sunt alte argumente ce stau la alegegerea pronosticului meu de “1 Solist”.

Ludogorets vs Dinamo Batumi

  • Ludogorets vine dupa cel de al treisprezecelea titlu consecutiv de campioana in Bulgaria, si cunoastem foarte bine faptul ca este o echipa obisnuita sa ajunga an de an in grupele cupelor europene.
  • Bulgarii au aratat o forma excelenta si in partidele de verificare, acolo unde au castigat toate 4 jocuri, printre care si un 4-1 in fata celor de la Universitatea Craiova.
  • Formatia din Georgia nu se poate lauda cu performante pre mari la nivel european si ii vad ca si eliminati din acest tur preliminar.

Dinamo Minsk vs Pyunik

  • Faptul ca bielorusii se afla in plin campionat si au si rezultate excelente, cred ca bielorusii pornesc usor favoriti in aceasta dubla mansa.
  • Dinamo Minsk este neinvinsa in ultimele 9 meciuri, perioada in care au bifat nu mai putin de 8 succese.
  • Din punct de vedere valoric cele doua echipe sunt cam acelasi nivel, insa faptul ca jucatori echipei gazda au jocuri in picioare cred ca va conta cel putin in aceasta prima mansa.

Biletul zilei din fotbal 10.07.2024

Biletul zilei din fotbal 10.07.2024 - Cota 4.46

Biletul zilei din fotbal 10.07.2024

INCASEAZA ACUM BONUSUL FARA DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite