Spania vs Franta: ibericii improvizeaza in primul 11

Astăzi, de la ora 22.00, are loc întâlnirea Franța – Spania, prima semifinală a Campionatului European. Meciul va fi transmis în direct pe ProTV. Pariul propus a fost plasat la CasaPariurilor, ce revine in piata cu o noua aplicatie si un cu un bonus de neratat pentru clientii noi: Până la 600 RON BONUS de bun venit.

Bonus 50 lei Verificare Cont + 5x 50 lei Banii Înapoi

Ceea ce imi place si mai mult la aceasta casa este faptul ca au introdus Casa Arena, iar daca esti neinspirat, optiunea Arena Casa te lasa sa vizualizezi toate biletele plasate de jucatori. Poti sa le filtrezi dupa miza, atractivitate.

Scandal in lotul ibericilor inaintea semifinalei

Căpitanul Spaniei, Alvaro Morata, a stârnit controverse în ţara sa natală în urma unui interviu în care şi-a anunţat probabila plecare din echipa naţională după Campionatul European, din cauza lipsei de respect de care susţine că a avut parte.

Pe langa aceasta informatie, Spania intra fara 3 titulari importanti in aceasta semificala contra cocosilor galici. Mijlocasul Pedri a fost accidentat de Kroos in sferturi in startul meciului, iar Le Normand si Dani Carvajal sunt suspendati din cauza cumului de cartonase galbene.

Franta nu a marcat niciun gol din constructie si ar fi momentul ca galicul cocos sa dea pinteni pentru a spera la ridicarea unui nou trofeu.

Franta merge mai departe @ 1.90

Cum vi se par pariurile plasate la Casa Pariurilor? Acestia au introdus recent si ei bonus la crearea pariurilor Betbuilder, Bonus Avantaj (2 goluri avans), extra castig cu fiecare selectie + Bonusul zilei, toate fiind regasite in bannerele principale din aplicatia Android sau iOS.

Plaseaza pariul la Casa Pariurilor

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite