Ponturi Rune vs Djokovic – Wimbledon

Ponturi Rune vs Djokovic
Ponturi Rune vs Djokovic (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Rune vs Djokovic – Wimbledon

Holger Rune și Novak Djokovic, jucători din generații diferite, se vor întâlni luni, în data de 8 iulie, nu mai devreme de ora 19:00, într-o partidă ce contează pentru faza optimilor de finală de pe tabolul masculin de la Wimbledon.

Ponturi Rune vs Djokovic – Cote Unibet

Ponturi Rune vs Djokovic – Cote Unibet

Așa cum este cazul în toate partidele pe care le dispută, Novak Djokovic pornește cu prima șansă la casele de pariuri, acesta primind o cotă de 1.30 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al lui Holger Rune avem o cotă de 3.50 la aceeași agenție online.

Ponturi Rune vs Djokovic – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Rune

Hoger Rune este unul dintre puținii jucători din noua generație care se poate mândri cu faptul că i-a pus mari probleme marelui campion sârb, înfruntându-l de cinci ori în carieră, de fiecare dată reușind să îi ia minim un set, ba chiar l-a și învins de două ori.

Cu siguranță, poate cea mai mare victorie din cariera danezului a venit la turneul de la Paris, în 2022, când îl învingea pe Nole cu 2-1 în finală, pentru ca șase lumi mai târziu să se impună din nou în sferturile turneului de la Roma, câștigând cu același scor. A pierdut însă ultimele două înfruntari, ambele în noiembrie anul trecut.

Rune a început perfect la actuala ediție de Wimbledon, cu un succes în minimum de seturi cu sud-coreeanul Soonwoo Kwon, însă de la meci la meci, nivelul acestuia a scăzut, cel puțin dacă ne raportăm la rezultate. În turul al doilea s-a impus în patru seturi cu Thiago Seyboth Wild, pentru ca în runda a treia să treacă de Quentin Halys în cinci seturi.

Djokovic

Este considerat de mulți drept cel mai mare jucător din istoria tenisului, ce-i drept, având în spate performanțe uriașe care susțin această afirmație, reușind să câștige nu mai puțin de 98 de titluri de-a lungul carierei, 24 dintre acestea venind în turnee de Grand Slam, ceea ce cu siguranță nimeni nu va mai realiza în viitorul apropiat.

Nole s-a impus pe iarba de la Wimbledon în șapte ocazii, în 2011, 2014, 2015, 2018, 2019, 2021 și 2022. A fost extrem de aproape și anul trecut, atingând finala, a noua din carieră, pierzând cu Alcaraz, ratând șansa de a pune mâna pe toate cele patru titluri de Grand Slam în același an,

Este clar că sârbul nu este la un nivel grozav, având în vedere faptul că nu a disputat nici măcar vreo finală în 2024. Totuși, acesta are în continuare aceeași “foame” de trofee, făcând tot posibilul pentru a reveni cât mai repede în circuit, deși s-a operat la genunchi. Acesta arată bine la Wimbledon, în primul tur trecând de Kopriva în minimum de seturi, urmând apoi două victorii cu 3-1, cu Fearnley și Popyrin.

Ponturi Rune vs Djokovic

Niciuna dintre cele cinci înfruntări directe dintre cei noi nu s-a încheiat în minimum de seturi, așa că avem toate motivele să credem că vom asista la un deznodământ asemănător și în acest duel, mai ales că Novak a cedat set în ultimele două jocuri, contra unor adversari modești. Așadar, pariem în consecință, la o cotă de 1.52 oferită de Unibet.

Peste 3,5 seturi @ Cota 1.52

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite