Ponturi Popyrin vs Djokovic – Wimbledon

Ponturi Popyrin vs Djokovic
Ponturi Popyrin vs Djokovic (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Popyrin vs Djokovic – Wimbledon

Confruntarea dintre Alexei Popyrin și Novak Djokovic este una programată să se joace sâmbătă, în data de 6 iulie, nu înainte de ora 19:00, aceasta contând pentru faza șaisprezecimilor de finală de la Wimbledon.

Ponturi Popyrin vs Djokovic – Cote Unibet

Ponturi Popyrin vs Djokovic – Cote Unibet

Așa cum este cazul în majoritatea partidelor pe care le dispută, marele campion sârb pornește ca mare favorit la casele de pariuri. Unibet îi atribuie acestuia o cotă de 1.12 la victorie, în timp ce pentru un succes al adversarului său oferă o cotă de 6.10.

Ponturi Popyrin vs Djokovic – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Popyrin

Este un jucător modest, fără realizări notabile de-a lungul carierei, acesta fiind mult sub nivelul adversarului său din orice punct de vedere, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca outsider clar, bookmakerii având toate motivele să ia această decizie.

Australianul, care în prezent se situează pe locul 47 în clasamentul mondial, nu a cucerit decât două titluri de-a lungul carierei. Evident, realizările acestuia la nivel de Mare Șlem sunt modeste, având în vedere faptul că nu a depășit niciodată turul al treilea.

Alexei Popyrin a debutat la actuala ediție de Wimbledon cu un succes în patru seturi contra lui Thiago Monteiro, urmând apoi un succes în set decisiv obținut în disputa cu Tomas Martin Etcheverry, cu care a revenit după ce a fost condus de două ori.

Djokovic

Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind unul dintre cei mai mari jucători din istorie, poate chiar cel mai mare, dacă ne raportăm la performanțele obținute de acesta în carieră, având în spate nenumărate titluri și recorduri greu de egalat în viitorul apropiat.

Marele campion sârb a fost detronat de pe primul loc al clasamentului ATP, ocupând în acest moment locul al doilea, fiind devansat de Jannik Sinner. E drept, acesta are parte de un an slab, având în vedere faptul că nu a cucerit niciun titlu, ba mai mult, nici nu a disputat vreo finală.

Novak Djokovic a depășit problemele la genunchi, acesta fiind nevoit să se opereze înainte de Wimbledon, însă a început perfect la turneu, cu un succes în minimum de seturi obținut în fața lui Vit Kopriva, urmând apoi o victorie în patru seturi cu britanicul Jacob Fearnley.

Ponturi Popyrin vs Djokovic

Novak Djokovic este mult peste nivelul adversarului său din orice punct de vedere, așa că avem mari pretenții de la acesta. Sârbul caută să își ia revanșa după finala pierdută anul trecut aici, așa că ne așteptăm să dea tot ce are mai bun pentru a pune mâna pe titlu, cu care ar egala recordul lui Roger Federer. Înfruntă totuși un adversar accesibil, așa că mizăm pe faptul că se va impune clar, în minimum de seturi.

0-3 Djokovic @ Cota 1.96

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite