Ponturi Argentina vs Ecuador – Copa America

Ponturi Argentina vs Ecuador
Ponturi Argentina vs Ecuador (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Argentina vs Ecuador – Copa America

În data de 5 iulie, cu începere la ora 04:00, se va juca primul sfert de finală de la această ediție de Copa America, în care Argentina, deținătoarea trofeului, va da piept cu Ecuador, cele două urmând să se întâlnească pe “NRG Stadium”.

Ponturi Argentina vs Ecuador – Cote Unibet

Ponturi Argentina vs Ecuador – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Argentina este văzută ca mare favorită de casele de pariuri, ceea ce era și normal de altfel, fiind net superioară adversarei sale din orice punct de vedere. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.46 la victorie, în timp ce pentru un succes al Ecuadorului avem o cotă de 8.00.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Argentina vs Ecuador – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Argentina

După ani la rândul în care s-a chinuit să pună din nou mâna pe un trofeu și a eșuat în trei finale, la Copa America în 2015 și 2016, dar și la Campionatul Mondial în 2014, Argentina este în prezent campioana en-titre la două turnee, câștigând titlul continental în urmă cu trei ani, dar și titlul mondial în 2022.

Reprezentativa pregătită de Lionel Scaloni are pretenții uriașe la turneul din SUA, fiind principala favorită în viziunea caselor de pariuri. Până acum se descurcă de minune, având toate motivele să spere la un nou triumf, mai ales că, până în finală, ar avea un parcurs teoretic ușor.

Naționala Argentinei a picat într-o grupă accesibilă, pe care, evident, a câștigat-o fără emoții, cu punctaj maxim. “La Albiceleste” a trecut pe rând de Canada, Chile și Peru, ajungând astfel la opt victorii consecutive. În duelurile cu acestea nu a primit niciun gol, marcând cinci, patru dintre acestea aparținând lui Lautaro Martinez, golgheterul la zi al turneului.

• ECHIPA PROBABILĂ: E. Martinez; Molina, Romero, Li. Martinez, Tagliafico; Di Maria, De Paul, Mac Allister; Messi, La. Martinez, Alvarez

Ecuador

Este o națională decentă, care a progresat în ultimii ani, însă care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din orice punct de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră certă în această confruntare.

Reprezentativa antrenată de Félix Sánchez a avut mari emoții în privința calificării în faza sferturilor de finală de la Copa America, luptând din greu până în ultimul minut. În cele din urmă au trecut de grupe, doar pentru a patra oară în ultimii 31 de ani.

Naționala Ecuadorului a debutat la turneul din SUA cu un eșec, pierzând cu 1-2 în disputa cu Venezuela, într-un meci în care a avut 1-0, dar și om eliminat încă din minutul 22. A urmat apoi un succes clar cu Jamaica, scor 3-1, pentru ca în ultima rundă să scoată o remiză albă cu Mexic, care i-a adus și calificarea.

• ECHIPA PROBABILĂ: Dominguez; Preciado, Torres, Pacho, Hincapie; Franco, M. Caicedo; Yeboah, Paez, Sarmiento; Valencia

Ponturi Argentina vs Ecuador

Diferența de valoare dintre cele două naționale este categorică, Argentina fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Forma pe care o traversează ne face să credem că se va impune fără emoții, așa că vom miza cu mare încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.46 oferită de Betano.

Argentina câștigă @ Cota 1.46

Pariază pe ponturi Argentina vs Ecuador cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite