Ponturi Alcaraz vs Vukic – Wimbledon

Ponturi Alcaraz vs Vukic
Ponturi Alcaraz vs Vukic (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Alcaraz vs Vukic – Wimbledon

Miercuri, în data de 3 iulie, nu înainte de ora 16:30, Carlos Alcaraz, campionul en-titre de la Wimbledon, va da piept cu Aleksandar Vukic, într-o partidă ce contează pentru turul al doilea al turneului de la Londra.

Ponturi Alcaraz vs Vukic – Cote Unibet

Ponturi Alcaraz vs Vukic – Cote Unibet

Așa cum se întâmplă în majoritatea partidelor, jucătorul spaniol pornește ca mare favorit la casele de pariuri, fiind ce-i drept mult peste nivelul adversarului său din orice punct de vedere. La Unibet, acesta primește o cotă de 1.02 la victorie, în timp ce pentru un succes al lui Vukic avem o cotă “bombă” de 15.00.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Alcaraz vs Vukic – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Alcaraz

Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind unul dintre cei mai buni jucători din circuitul ATP, care, chiar dacă este în continuare foarte tânăr, acesta se poate lăuda cu performanțe fabuloase, la care mulți jucători cu experiență doar visează.

Ibericul, aflat în prezent pe poziția a treia în clasamentul mondial, a cucerit 14 titluri de-a lungul carierei, trei dintre acestea venind în turnee de Grand Slam. Acesta a triumfat în 2022 la US Open, anul trecut cucerind titlul la Wimbledon, pentru ca anul acesta, în urmă cu o lună, să pună mâna și pe trofeul de la Roland Garros.

Înainte de Wimbledon, Carlos Alcaraz a luat parte la turneul de la Londra, unde nu a strălucit trecând de Cerundolo în minimum de seturi, pierzând însă imediat cu Draper, cu același scor. Acesta vine după un succes categoric obținut contra lui Lajal, în fața căruia s-a impus cu 3-0.

Vukic

Este un jucător modest, care, chiar dacă este mai în vârstă decât adversarul său și joacă de mai multă vreme în circuitul profesionist, nu se poate compara cu acesta, având performante slabe în palmares, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca outsider în această înfruntare.

Jucătorul din Australia nu a reușit să cucerească vreun titlu de-a lungul carierei, jucând o finală, în urmă cu un an, la turneul de la Atlanta, pierzând cu Taylor Fritz. La nivel de Grand Slam, acesta are realizări slabe, având în vedere faptul că nu a trecut niciodată de turul al doilea.

După ce a făcut semifinale la Eastbourne, unde a pierdut tot cu Fritz, Aleksandar Vukic a început cu un succes chinuit la Wimbledon. În primul tur, acesta l-a avut ca adversar pe Sebastian Ofner, în fața căruia s-a impus în set decisiv, după aproape patru ore de joc.

Ponturi Alcaraz vs Vukic

Diferența dintre cei doi jucători este categorică, Alcaraz fiind fără dubii un jucător mult mai bun, așa că avem mari pretenții de la acesta, fiind totuși campionul en-titre de la Wimbledon. Anticipăm un succes în minimum de seturi al acestuia, motiv pentru care ne așteptăm ca meciul să se încheie destul de rapid, astfel că recomandăm un pariu pe varianta “sub 33,5 game-uri”, la o cotă de 1.44 oferită de Unibet.

Sub 33,5 game-uri @ Cota 1.44

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite