Ponturi Columbia vs Paraguay – Copa America

Ponturi Columbia vs Paraguay
Ponturi Columbia vs Paraguay (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Columbia vs Paraguay – Copa America

Confruntarea dintre Columbia și Paraguay este una programată să se joace în data de 25 iunie, de la ora 01:00, contând pentru prima etapă din faza grupelor de la Copa America, urmând să se dispute pe “NRG Stadium”.

Ponturi Columbia vs Paraguay – Cote Unibet

Ponturi Uruguay vs Panama – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, reprezentativa Columbiei pornește ca favorită în această confruntare, cum era și normal de altfel, fiind mult mai puternica. La Unibet, aceasta primeste o cotă de 1.68 la victorie, în timp ce pentru un succes al Paraguayului avem o cotă de 5.75.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Columbia vs Paraguay – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Columbia

Conform informațiilor oferite de site-urile de specialitate, este a cincea națională ca valoare de la această ediție de Copa America, fiind net superioară adversarei sale din acest punct de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită în această înfruntare.

Columbienii, care au în palmares doar o singură Copa America, câștigată în 2001, visează la un parcurs cât mai lung la acest turneu, mai ales după ce la ediția anterioară au atins semifinalele, fiind eliminați la penalty-uri de Argentina, națională care avea să cucerească trofeul.

Reprezentativa Columbiei vine cu un moral excepțional la Copa America, având în vedere faptul că sunt fără înfrângere de nu mai puțin de 23 de partide, înterval în care au obținut 18 victorii. Aceștia vin după opt succese consecutive, ultima dată făcând spectacol cu Bolivia, câștigând cu 3-0.

• ECHIPA PROBABILĂ: Ospina; S. Arias, Mina, Cuesta, Machado; Uribe, Lerma; J. Arias, Rodriguez, Diaz; Cordoba

Paraguay

Din punct de vedere al valorii, aceasta are lotul cotat la 134 de milioane de euro, adică mai exact cât jumătate din cel al Columbiei. Așadar, nu este deloc o surpriză faptul că agențiile de pariuri au luat decizia de a o da ca outsideră în această înfruntare.

“La Albirroja” nu mai impresionează de ani buni la turneele finale, ultima performanță notabilă venind în 2015, când atingea semifinalele la Copa America. De atunci, aceasta a luat parte la trei ediții, în 2016 fiind eliminată din grupe, în timp ce în 2019 și 2021 s-a oprit în sferturi.

Reprezentativa pregătită de Daniel Garnero nu este chiar în cea mai bună formă înainte de startul turneului. E drept, vine după un succes, învingând naționala statului Panama la scor minim, întrerupând astfel o serie de patru partide consecutive fără victorie.

• ECHIPA PROBABILĂ: Coronel; Velazquez, Balbuena, Gomez, Alonso; Villasanti, Cubas, Almiron; Sosa, Bareiro, Enciso

Ponturi Columbia vs Paraguay

Pe lângă faptul că este o națională mult mai valoroasă, dar și mai experimentată, Columbia este și într-o formă mult mai bună decât adversara sa, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Bazându-ne pe faptul că vine după opt victorii consecutive, avem toate motivele să credem că va obține cele trei puncte puse în joc din această confruntare, așa că vom paria în consecință, la o cotă de 1.68 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Columbia câștigă @ 1.68

Pariază pe ponturi Columbia vs Paraguay cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite