Cota 2 din fotbal – EURO & Copa America se imbina

Cota 2 din fotbal - EURO & Copa America se imbina
Sursa foto: Selección Española de Fútbol ( oficial Facebook)

Cota 2 din fotbal – EURO & Copa America se imbina de astazi incolo si pe site-ul Xbets. Suntem in a doua etapa de la Campionatul European de fotbal, dar iata ca de pe 21 iunie de la ora 03:00 incepe si Copa America. Drept urmare vom merge in paralel cu doua competitii spectaculoase.

Dupa cum bine stiti, ieri am reusit sa bifam Bet Builder-ul de pe Betano si cota 2 din fotbal. Mergem mai departe astazi am pregatit din nou o cota de 2.00 pentru ne dubla bugetul. De asemenea, in categoria biletul zilei o sa gasiti si un ticket in cota 20.00 de care puteti profita. Astea fiind spuse, hai sa vedem ce merita jucat astazi si cum aborda ziua. Let’s go!

Argentina vs Canada

  • Argentinienii au triumfat la ultima ediție de Copa America, impunându-se la scor minim într-o finală cu Brazilia, cucerind trofeul după o pauză de 28 de ani. De asemenea, aceștia au pus mâna și pe titlul mondial, impunându-se la turneul din Qatar, învingând Franța în ultimul act, la loviturile de departajare.
  • În precedentele 20 de partide, naționala pregătită de Lionel Scaloni nu a suferit decât o singură înfrângere, pierzând cu Uruguay în preliminariile Campionatului Mondial. De menționat însă faptul că în acest interval a obținut 19 victorii, ultima venind în amicalul cu Guatemala, scor 1-4.

Spania vs Italia

  • Reprezentativa pregatita de Luis de la Fuente a avut un start fulminant de Campionat European, care le-a adus si un succes pe masura, scor 3-0 in fata unei dintre performerele ultimelor doua editii de Mondial, Croatia. Si-au asigurat toate cele 3 puncte inca din prima repriza, atunci cand au si venit toate cele 3 reusite.
  •  Nationala iberica si-a consolidat si mai mult statut dupa evolutia din prima runda contra croatilor pe care i-au dominat din toate punctele de vedere. De cealalta parte, castigatoarea en-titre a Campionatului European nu a impresionat in fata Albaniei si probabil daca nu isi vor ridica nivelul jocului nu vor putea obtine mai mult de un punct astazi. O sa mergem pe un pronostic ce s-a mai intamplat si in ultimele confruntari directe.

Cota 2 din fotbal

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
JOACA ACUM CU 24 RON FARA DEPUNERE

In grupul de Telegram, acolo unde sunt peste 10.000 de pariori, te astept si cu alte recomandari si ponturi din fotbal. Avem o perioada foarte buna, asa ca daca si tu apreciezi munca noastra, nu uita sa ii dai un share si un like pe platformele sociale. Multumim!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite