Slovacia vs Ucraina – Pariuri Speciale

Slovacia vs Ucraina – Pariuri Speciale / sursa foto Facebook.com

Slovacia vs Ucraina este un meci de mare interes atat pentru cele doua nationale implicate, cat si pentru publicul microbist din Romania. Cele doua nationale ce fac parte alaturi de Romania si Belgia din grupa E, se vor intalni pe data de 21 iunie 2024, de la ora 16:00.

Meciul va avea loc pe Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf – un stadion ce are o capacitate de 47.000 de locuri. PRO TV va transmite in direct infruntarea! Vestea excelenta ce o am pentru tine? Poti miza pe Slovacia vs Ucraina cu un BONUS exclusiv in valoare de 500 RON!

✅ Bonusul este disponibil exclusiv AICI! Asigura-te ca iti deschizi un cont nou la Betano, ca il verifici si ca efectuezi o depunere de pana la 500 RON. Operatorul online iti va dubla suma! ✅

Mai mult decat atat, poti incasa 100 Lei GRATIS la Betano! Doar apasa AICI si urmeaza instructiunile..

100% BONUS la depunere 500 RON

Slovacia vs Ucraina – vedem un meci echilibrat?

Slovacia si Romania au reusit sa produca doua mari surprize in prima etapa a grupei E. Belgia si Ucraina – considerate principalele favorite la calificare – ocupa ultimele doua pozitii, cu 0 puncte. Slovacii si tricolorii insa, au cate 3 puncte – baietii lui Edi Iordanescu fiind pe primul loc, datorita golaverajului superior.

Nationala lui Calzona a castigat exact in stilul selectionerului – care este italian. Slovacia a deschis scorul contra Belgiei in minutul 7, iar apoi a incercat din rasputeri sa conserve rezultatul. Belgienii au macinat in gol timp de mai bine de 80 de minute si au fost lipsiti si de noroc.

Romelu Lukaku a marcat de 2 ori, insa arbitrajul video a anulat mereu reusita – mai intai din cauza unui offside, iar apoi datorita unui hent. Astfel, Slovacia a facut un pas in fata catre optimile de finala.

  • Echipa probabila Slovacia: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Bozenik, Haraslin

Ucraina este momentan una din marile dezamagirii ale EURO 2024. Suporterii nu se asteptau ca favoritii lor sa defileze.. insa atunci cand ii ai in echipa pe Lunin, Mudryk sau Zinchenko si pierzi la scor de neprezentare in prima runda, este evident ca ceva nu a mers bine.

Portarul celor de la Real Madrid a fost depasit din toate punctele de vedere, mai ales la reusitele lui Nicolae Stanciu si Razvan Marin – ce au venit de la mare distanta. Apoi, la golul lui Dragus – din minutul 57 – defensiva ucrainenilor a fost facuta sah-mat de catre Dennis Man.

Cu siguranta ca S. Rebrov va efectua mai multe modificari, deoarece este meciul ce o poate elimina pe Ucraina de la turneul final. Primul vizat este fundasul dreapta Konoplya – care a fost in opinia specialistilor cel mai modest jucator de pe teren.

  • Echipa probabila Ucraina: Lunin – Tymchyk, Zabanryi, Matviienko, Zinchenko – Stepanenko, Yaremchuk – Tsygankov, Malinovsky, Mudryk – Dovbyk
Pariaza pe Slovacia vs Ucraina cu 500 RON BONUS!

Meciul de pe 21 iunie este unul imprevizibil in opinia mea si tocmai de aceea voi evita sa recomand pariuri pe soliste sau sansa dubla. In schimb, am gasit in oferta celor de la Betano cateva pariuri speciale ce cred ca merita atentia noastra.

Ne vom baza atat pe goluri, cat si pe unul din cei mai importanti jucatori ce urmeaza sa fie implicati in duelul de pe Merkur Spiel-Arena:

se deschide scorul dupa minutul 28:00 @ 2.00

⚽ Artem Dovbyk marcheaza @ 2.70

scor corect oricand 1-1 @ 2.45

INCASEAZA 500 RON LA EURO 2024!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite