4 recomandari speciale in cote mari – EURO 2024

4 recomandari speciale in cote mari - EURO 2024
4 recomandari speciale in cote mari – EURO 2024 – Sursa foto: Facebook

4 recomandari speciale in cote mari – EURO 2024. Editia cu numarul 17 a Campionatului European a inceput intr-o maniera spectaculoasa, cu echipa gazda, Germania, castigand fara drept de apel in fata Scotiei, cu un categoric 5-1. Evolutia lui Florian Wirtz ne-a impresionat in mod special, si ne-a dat inspiratia de a crea 4 recomandari speciale in cote mari – EURO 2024 bazate in totalite pe jucatori.

<<VEZI AICI TOATE BONUSURILE FARA DEPUNERE>>

4 recomandari speciale in cote mari – EURO 2024

Am analizat foarte bine oferta celor de la Superbet, acolo unde am gasit 3 cote excelente care speram sa va inspire si sa va aduca profit. Si Betano vine in atentia noastra cu foarte multe optiuni interesante, si o sa vedeti putin mai jos o recomandare foarte buna din oferta lor. Atentie, alegerile sunt strict personale si va invit la randul vostru si sa jucati ceea ce va inspira incredere. Multa bafta!

301 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot

Cine va fi cel mai bun tanar jucator de la EURO 2024?

  • Pentru acest titlu favorit este starul englez al celor de la Real Madrid, Jude Bellingham care vine dupa un sezon absolut fabulos in tricolul “galacticilor”, cu care a cucerit si trofeul UCL.
  • Al doilea jucator cotat pentru acest titlu este Florian Wirtz care a facut parte din echipa care a surprins cel mai mult Europa in stagiunea anterioara. Jucatorul celor de la Leverkusen a adunat cifre foarte bune, iar in partida de debut impotriva Scotiei a avut o evolutie solida care i-a adus si primul gol de la acest turneu final.
  • Sunt foarte multe argumente care stau la baza acestei alegeri care este una riscanta, insa care are sanse bune de reusita in optinia noastra, avand in vedere ca Germania este foarte probabila sa ajunga pana in fazele finale de la EURO 2024.
4 recomandari speciale in cote mari - EURO 2024

4 recomandari speciale in cote mari – EURO 2024

Kylian Mbappe in prim-plan la EURO 2024

  • Este fara doar si poate cel mai bine cotat jucator de la acest turneu final in care ne asteptam sa condusa echipa Frantei catre cel de al treilea titlu european din istorie.
  • Consideram recomandarea aleasa aici a fi una dintre cele mai sigure dintre cele 4. Unul dintre cele mai solide argumente este acela ca reprezentativa Frantei va ajunge in fazele finale ale competitiei, iar daca acest lucru se va intampla, cu siguranta Mbappe va fi printre cei mai buni marcatori ai competitiei.
  • Ne asteptam ca cele 3 nationale: Romania, Albania si Georgia sa nu impresioneze din punct de vedere ofensiv, avand in vedere grupele extrem de dificile din care fac parte.
4 recomandari speciale in cote mari - EURO 2024

4 recomandari speciale in cote mari – EURO 2024

Cine va fi jucatorul cu cele mai multe pase decisive la EURO 2024?

  • Noi credem ca acesta va fi jucatorul celor de la Manchester United, Bruno Fernandes care in ultimele sezoane a fost unul dintre cei mai buni la acest capitol.
  • Bineinteles, pentru acest titlu se vor lupta jucatori de mare calitate precum Kevin de Bruyne, Kylian Mbappe care sta si el foarte bine la assisturi, insa pot aparea si un Kai Havertz sau Phil Foden. In preliminarii, lusitanul a terminat pe primul loc in clasamentul pasatorilor decisivi, cu 8 assisturi.
  • Credem ca Bruno Fernandes are sanse foarte bune pentru ca Portugalia a aratat excelent din punct de vedere ofensiv in preliminarii, iar in grupa lor de la EURO 2024, ne asteptam de asemenea sa marcheze un numar ridicat de goluri. Un al motiv ar mai fi acela ca “lusitanii” vor avea parte de un traseu accesibil pana in semifinale, asta in cazul in care isi vor respecta statutul de mare favorita si va termina pe primul loc in grupa.
4 recomandari speciale in cote mari - EURO 2024

4 recomandari speciale in cote mari – EURO 2024

Vom vedea un hat-trick la Campionatul European din 2024?

  • Noi credem ca acest lucru este foarte probabil avand in vedere nivelul extrem de ridicat al jucatorilor prezenti la aceasta competitie. Harry Kane, Kylian Mbappe sau Cristiano Ronaldo ar putea sa izbuteasca acest lucru la EURO 2024. Mbappe a reusit aceasta performanta la Campionatul Mondial din Qatar chiar in finala pierduta in fata Argentinei.
  • Doar 8 jucatori au reusit in istoria acestei competitii sa marcheze un hat-trick. Ultimul care a izbutit acest lucru a fost spaniolul David Villa la turneul final din 2008, atunci cand inscria de 3 ori in poarta Rusiei.
  • Doar la editiile din 1984 si 2000 am vazut mai mult de un hat-trick reusit la Campionatul European. Incepand cu 1976 cand a fost realizat primul hat-trick la EURO, reusit la acea vreme de Diert Muller, nu a trecut niciodata atat de mult timp sa nu vedem 3 goluri din partea unui jucator.
4 recomandari speciale in cote mari - EURO 2024

4 recomandari speciale in cote mari – EURO 2024

100% BONUS la depunere 500 RON
JOACA ACUM BILETUL CU 80 RON FREEBET

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite