Germania – Scotia: Incep nemtii cu dreptul in deschiderea EURO 2024

Cota 2 din fotbal este plasat la Betano, folosind unealta de pariere Betbuilder, la meciul de deschidere a EURO 2024 dintre gazda Germania si Scotia.

Betano, agentie online care ofera 800 Rotiri Gratuite fara depunere (CLICK AICI pentru detalii), are pe platforma sa disponibila Cadoul Zilei, pe care il poti revendica in fiecare zi dupa ora 00:00, avand o sansa din trei sa castigati un bonus sub forma de FREE BET sau ROTIRI GRATUITE.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Betbuilder la Germania – Scotia 14 iunie 2024

Germania vs Scotia

Partida este programată vineri, la ora 22.00, pe Munich Football Arena, la Munchen. Francezul Clement Turpin va arbitra meciul de deschidere al ediţiei din acest an a Campionatului European de fotbal, Germania – Scoţia, în cadrul Grupei A.

Turpin va fi ajutat la cele două linii de conaţionalii săi, Nicolas Danos şi Benjamin Pages.Din aceasta grupă mai fac parte Ungaria și Elveția.

România face parte din Grupa E și va avea de disputat următoarele meciuri: la 17 iunie, de la ora 16.00, la Munchen, împotriva naționalei Ucrainei, apoi cu naționala Belgiei, la 22 iunie, de la ora 22.00, la Koln, iar meciul cu selecționata Slovaciei, ultimul din grupă, se va juca la 26 iunie, de la ora 19.00, la Frankfurt.

Scoția, este la a patra apariție la Campionatul European, si ar fi sperat probabil la un început mai ușor decât să se înfrunte cu gazdele în meciul de deschidere al turneului. Echipa lui Steve Clarke s-a calificat pe locul doi în spatele Spaniei, depășind Norvegia lui Erling Haaland, asigurandu-si astfel un bilet la Euro 2024.

Mats Hummels, Serge Gnabry și Leon Goretzka sunt trei absenți importanti din lotul Germaniei, iar jucatorul lui Bayern, Aleksandar Pavlovic, a fost nevoit să se retragă miercuri din cauza unei accidentări.

Dar Jamal Musiala, Florian Wirtz, Leroy Sané, Kai Havertz și Niclas Füllkrug de la Borussia Dortmund, raman in continuare un atac importanti pentru Germania, în timp ce Toni Kroos va ancora mijlocul terenului înainte de a se retrage.

Daca iti deschizi cont la Betano prin link-ul din articol, primesti 800 Rotiri Gratuite fara depunere, dar si sansa de a castiga o invitatie dubla la meciul de deschidere de la EURO 2024. De asemenea, vei beneficia si de pachetul de bun-venit, care consta intr-un bonus de pana la 500 RON. CLICK AICI daca ai nevoie de mai multe informatii.

castiga bilete la euro 2024 cu betano
INCASEAZA 800 ROTIRI GRATUITE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite