Ponturi Paolini vs Rybakina – Roland Garros

Ponturi Paolini vs Rybakina
Ponturi Paolini vs Rybakina – sursa foto: facebook.com

Ponturi Paolini vs Rybakina – Roland Garros

Miercuri, in data de 5 iunie, nu inainte de ora 15:15, se va juca partida dintre Jasmine Paolini si Elena Rybakina, aceasta contand pentru faza sferturilor de finala de pe tabloul feminin de la Roland Garros.

Cote pariuri Paolini vs Rybakina

Ponturi Paolini vs Rybakina – Cote Unibet

Dupa cum era de asteptat, agentiile de pariuri o dau ca mare favorita pe Elena Rybakina, aceasta primind o cota de 1.27 la Unibet. De partea cealalta, pentru un succes al jucatoarei din Italia avem o cota de 3.85.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Paolini

Este o jucatoare decenta, care, chiar daca joaca de mai multa vreme in circuit decat adversara sa, este sub nivelul acesteia, cel putin din punct de vedere al performantelor, astfel ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca outsidera in aceasta disputa.

Italianca, aflata in prezent pe treapta a 15-a a clasamentului WTA, se poate mandri cu faptul ca a cucerit doua titluri de-a lungul carierei. Cel mai important a venit chiar anul acesta, in februarie, la Dubai, unde a castigat in premiera un turneu de 1000 de puncte.

Jasmine Paolini a inceput la aceasta editie de Roland Garros cu doua victorii in minimum de seturi, trecand de Daria Saville si Hailey Baptiste, impunandu-se apoi in set decisiv cu Bianca Andreescu si Elina Avanesyan, atingand astfel sferturile de finala ale unui turneu de Mare Slem pentru prima data in cariera.

Rybakina

Daca ne raportam la performantele obtinute de aceasta in ultimii ani, putem spune fara sa ne gandim prea mult ca este una dintre cele mai bune jucatoare din circuitul feminin, fiind pe lista scurta a favoritelor la fiecare turneu la care ia parte.

Kazaha, aflata in acest moment pe locul al patrulea al clasamentului mondial, are in vitrina personala opt titluri, cel mai important venind in 2022, pe iarba de la Wimbledon. Aceasta se poate lauda si cu o finala la Australian Open, disputata in 2023, pierzand cu Aryna Sabalenka.

Elena Rybakina are un parcurs impecabil la openul francez, aceasta fiind fara set pierdut dupa patru jocuri. A trecut pe rand de Green Minnen, Arantxa Rus, Elise Mertens si Elina Svitolina, atingand astfel sferturile de finala ale turneului pentru a doua oara in cariera.

Ponturi Paolini vs Rybakina

Cele doua s-au mai intalni de doua ori pe zgura pana acum, Elena Rybakina impunandu-se de fiecare data, asa ca avem motive sa credem ca va obtine victoria si de aceasta data. Noi mizam insa pe faptul ca va castiga in minimum de seturi, bazandu-ne in special pe forma foarte buna pe care o traverseaza, asa ca pariem in consecinta, la o cota de 1.71 oferita de Unibet.

0-2 Rybakina @ 1.71
ÎNCASEAZĂ ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite