Ponturi Djokovic vs Cerundolo – Roland Garros

Ponturi Djokovic vs Cerundolo
Ponturi Djokovic vs Cerundolo – sursa foto: facebook.com

Ponturi Djokovic vs Cerundolo – Roland Garros

Luni, in data de 3 iuni, nu inainte de ora 17:00, liderul mondial Novak Djokovic se va lupta cu argentinianul Francisco Cerundolo pentru calificarea in sferturile de finala de la Roland Garros.

Cote pariuri Djokovic vs Cerundolo

Ponturi Djokovic vs Cerundolo – Cote Unibet

Asa cum este cazul in majoritatea partidelor pe care le disputa, marele campion sarb porneste ca mare favorit la casele de pariuri, in aceasta infruntare primind cota 1.13 la Unibet, in timp ce adversarul sau are o cota de 6.50 la victorie.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Djokovic

Nu are nevoie de cuvinte de introducere, fiind vazut ca cel mai mare jucator din istoria tenisului, care, ce-i drept, are in spate performante uriase, castigand nu mai putin de 98 de titluri de-a lungul carierei, 24 dintre acestea venind in turnee de Grand Slam.

Sarbul, care anul trecut disputa toate cele patru finale de Grand Slam, castigand trei dintre ele, are un parcurs modest in acest an, cel putin pentru standardele sale. Este cat se poate de clar ca nu este la cel mai bun nivel, in conditiile in care, in aproape o jumatate de an, acesta nu a atins ultimul act la niciun turneu.

Novak Djokovic a inceput in maniera caracteristica la Roland Garros, in primele doua meciuri impunandu-se in minimum de seturi, trecand de Pierre-Hugues Herbert si Roberto Carballes Baena. In saisprezecimi insa, acesta a avut mult de munca in duelul cu Lorenzo Musetti, impunandu-se in set decisiv, dupa ce a revenit de la 1-2, dupa patru ore si jumatate de joc.

Cerundolo

Este un jucator modest, care nu se poate compara cu adversarul sau, fiind mult sub nivelul acestuia din orice punct de vedere, astfel ca nu este de mirare faptul ca porneste ca outsider cert, agentiile de pariuri avand toate motivele sa ia aceasta decizie.

Argentinianul, aflat in prezent pe locul 27 in clasamentul ATP, a reusit sa castige doar doua titluri de-a lungul carierei, triumfand la Bastad in 2022 si la Eastbourne in 2023. La nivel de Grand Slam, cele mai bune performante ale sale au venit chiar la Roland Garros, unde a atins de doua ori optimile, anul acesta si anul trecut.

Francisco Cerundolo, la fel ca adversarul sau, a inceput cu doua victorii clare la actuala editie a openului francez, trecand in minimum de seturi de Yannick Hanfmann si Filip Misolic, pentru ca in saisprezecimi sa il invinga pe Tommy Paul cu 3-1.

Ponturi Djokovic vs Cerundolo

Diferenta de valoare dintre cei doi jucatori este categorica, Novak Djokovic fiind mult peste nivelul adversarului sau, asa ca avem mari pretentii de la acesta. Chiar daca nu este in cea mai buna perioada a sa, ne asteptam ca sarbul sa dea o replica dupa succesul chinuit din meciul anterior, asa ca mizam pe o victorie in minimum de seturi a acestuia, la o cota foarte buna de 1.87 oferita de Unibet.

3-0 Djokovic @ 1.87
ÎNCASEAZĂ ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite