Ponturi Atalanta vs Fiorentina – Serie A

Ponturi Atalanta vs Fiorentina
Ponturi Atalanta vs Fiorentina – sursa foto: facebook.com

Ponturi Atalanta vs Fiorentina – Serie A

Confruntarea dintre Atalanta si Fiorentina este una programata sa se joace duminica seara, de la ora 19:00, aceasta contand pentru runda cu numarul 29 din cadrul campionatului italian, urmand sa se desfasoare pe “Gewiss Stadium”.

Cote pariuri Atalanta vs Fiorentina

Ponturi Atalanta vs Fiorentina – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, formatia gazda porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, cum era si normal de altfel. La Unibet, aceasta primeste o cota de 1.46 la victorie, in timp ce pentru un succes al oaspetilor avem o cota de 6.50.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Atalanta

Daca ne raportam atat la valoarea lotului de care dispune, cat si la parcursul din actuala stagiune, putem spune fara sa stam pe ganduri ca este o echipa mult mai buna, astfel ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca favorita in aceasta confruntare.

Bergamascii se situeaza pe locul al patrulea al clasamentului din Serie A, insa au ocazia sa termine pe podium, tinand cont de faptul ca sunt la doua puncte in spatele lui Juventus. Acestia au stralucit si pe plan european, reusind sa puna mana pe trofeul Europa League, invingand-o pe Leverkusen in finala, castigand la scor de neprezentare.

In ultimele 11 partide disputate, cei de la Atalanta nu au suferit decat o singura infrangere, pierzand cu Juventus in finala Cupei Italiei. In acest interval au obtinut noua victorii, ultima venind in meciul anterior, facand spectacol cu Torino, castiganad cu 3-0 pe teren propriu.

• ECHIPA PROBABILĂ: Carnesecchi; Toloi, Djimsiti, Scalvini; Zappacosta, Koopmeiners, Ederson, Ruggeri; De Ketelare, Lookman; Scamacca

Fiorentina

Nu este deloc o echipa rea, ba din contra, insa este totusi sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel ca, dupa cum era de asteptat, porneste cu sansa a doua in aceasta confruntare, mai ales ca joaca in deplasare, pe un teren pe care gazdele clacheaza foarte rar.

Gruparea “viola” a terminat a opta in clasamentul din Serie A, asigurandu-si o noua calificare in Conference League, competitie in care a atins finala de doua ori, anul trecut, dar si anul acesta, pierzand la scor minim cu Olympiakos, dupa un gol marcat in minutul 116.

Fiorentina este neinvinsa in precedentele trei runde de campionat, in acest interval obtinand sapte puncte. S-a impus in duelurile cu Monza si Cagliari, remizand in disputa cu Napoli.

• ECHIPA PROBABILĂ: Terracciano; Dodo, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Arthur, Bonaventura; Gonzalez, Beltran, Kouame; Nzola

Ponturi Atalanta vs Fiorentina

Cel mai probabil, jucatorii celor doua formatii sunt cu gandul la vacanta, insa ne asteptam sa isi respecte fanii si sa trateze meciul cu seriozitate. Atalanta este echipa mai buna, cu siguranta, iar cum aceasta joaca si pe teren propriu, ne asteptam sa dea totul pentru a le oferi suporterilor un succes, cu care poate obtine un loc pe podium. Asadar, mergem pe mana gazdelor, la o cota de 1.46 oferita de Unibet.

Gazdele castiga @ 1.46
ÎNCASEAZĂ ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite