Ponturi Moutet vs Sinner – Roland Garros

Ponturi Moutet vs Sinner
Ponturi Moutet vs Sinner – sursa foto: facebook.com

Ponturi Moutet vs Sinner – Roland Garros

Duminica seara, nu inainte de ora 21:15, va avea loc duelul dintre Corentin Moutet si Jannik Sinner, acesta contand pentru faza optimilor de finala de pe tabloul masculin de la Roland Garros.

Cote pariuri Moutet vs Sinner

Ponturi Moutet vs Sinner – Cote Unibet

Dupa cum era si normal de altfel, jucatorul italian este vazut ca mare favorit de agentiile de pariuri, acesta primind o cota de 1.06 la Unibet. De partea cealalta, pentru o victorie a francezului, avem o cota “bomba” de 10.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Moutet

Este un jucator modest, fara realizari importante in cariera, acesta fiind mult sub nivelul adversarului sau din orice punct de vedere, astfel ca, dupa cum era de asteptat, agentiile de pariuri il dau ca outsider cert, avand toate motivele sa ia aceasta decizie.

Francezul, aflat in prezent pe locul 79 in ierarhia ATP, nu a cucerit niciun titlu in cariera, jucand o singura finala, la Doha in 2020, pierzand cu Rublev. La nivel de Grand Slam, realizarile acestuia sunt modeste, tinand cont de faptul ca nu a depasit vreodata optimile, faza pe care a atins-o pentru a doua oara in cariera la aceasta editie de Roland Garros.

Corentin Moutet a inceput la openul francez cu un succes cu 3-1 in disputa cu Nicolas Jarry, urmand apoi doua victorii cu acelasi scor si cu Alexander Shevchenko si Sebastian Ofner.

Sinner

Vorbim de unul dintre cei mai buni jucatori din circuitul ATP, care, chiar daca este mai tanar decat adversarul sau, are mai multa experienta, avand de asemenea si performante mult mai mari, motiv pentru care este vazut ca favorit cert la calificarea in sferturi.

Italianul, aflat pe locul secund in clasamentul mondial, si-a trecut deja in cont 13 titluri, cel mai important venind la inceputul acestui an, la Australian Open, invingandu-l pe Daniil Medvedev in finala, castigand astfel primul sau Grand Slam.

Jannik Sinner arata foarte bine la aceasta editie de Roland Garros, avand in vedere faptul ca este fara set pierdut dupa trei partide. Acesta a trecut pe rand de Christopher Eubanks, Richard Gasquet si Pavel Kotov, in duelurile cu acestia cedand 32 de game-uri.

Ponturi Moutet vs Sinner

Diferenta de valoare dintre cei doi jucatori este categorica, Jannik Sinner fiind net superior adversarului sau din orice punct de vedere, astfel ca avem mari pretentii de la acesta. Tinand cont de forma foarte buna pe care o traverseaza, ne asteptam ca acesta sa se impuna din nou in maniera categorica, motiv pentru care mizam pe un succes in minimum de seturi al acestuia, la o cota de 1.50.

0-3 Sinner @ 1.50
ÎNCASEAZĂ ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite