Ponturi Andreeva vs Stearns – Roland Garros

Ponturi Andreeva vs Stearns – Roland Garros

Sambata, 1 iunie, nu mai devreme de ora 15:00, va debuta duelul dintre Mirra Andreeva si Payton Stearns. Acesta va conta pentru turul al treilea al turneului de la Roland Garros. Castigatoarea acestei partide va infrunta in optimi jucatoarea care se va impune in duelul dintre Irina Begu si Gracheva. Niciuna dintre jucatoarele acestor doua dueluri nu este cap de serie. 

Cote pariuri Andreeva vs Stearns

Dupa cum era de asteptat, Mirra Andreeva porneste favorita in aceasta partida, conform caselor online de pariuri. Casa 888sport ii ofera cota 1.364 la victorie, pe cand americanca este cotata cu 3.1. 

Andreeva

Ocupa locul 38 inaintea acestui turneu. Intr-un clasament live, jucatoarea de doar 17 ani se afla pe locul 39, ca urmare a deducerii punctelor obtinute anul trecut la Roland Garros. Fiindca, da, rusoaica a participat si anul trecut la Roland Garros si a obtinut o performanta remarcabila. Daca va trece de Stearns, Andreeva poate urca pana pe locul 35.

Rusoaica se impunea in 8 din 11 partide disputate pe zgura in acest sezon. Pierdea impotriva Kalininei, Sabalenkai si Badosei. Cea mai buna performanta o reprezinta accederea in sferturile de finala. Se intampla la Rouen si Madrid. 

In prima runda de la Roland Garros Andreeva se impunea fara emotii in fata americancei Bektas, scor 6-2; 6-3. Nu la fel se poate spune si despre meciul din runda a doua, cu Azarenka, partida care a avut o multime de breakuri in decisiv. Pana la urma, Andreeva castiga cu 7-5 in cel de-al treilea set. Au fost nu mai putin de 30 mingi de break si 19 breakuri. Rusoaica a reusit 32 lovituri castigatoare si a comis 23 erori nefortate. 

Rusoaica a participat si anul trecut la Roland Garros, dupa cum spuneam mai sus. A trecut de cele trei tururi de calificare fara sa piarda vreun set. Nici in primele doua tururi de pe tabloul principal nu pierdea set. In al treilea tur o intalnea pe Gauff. Se impunea la tie-break in primul set, insa le pierdea pe urmatoarele doua cu 1-6. 

Stearns

Este revelatia ultimelor doua saptamani, aflandu-se pe locul 62 inaintea turneului. Intr-un clasament live, jucatoarea in varsta de 22 ani se afla pe locul 60. In cazul unei victorii in acest meci, poate urca pana pe locul 51. Cea mai buna clasare a sa o reprezinta locul 43, venit in toamna anului trecut. 

Castiga turneul de zgura de la Rabat saptamana trecuta, eliminand pe drum doi capi de serie. Punctul cullminant il atingea in sferturi, unde o elimina pe Bronzetti dupa ce era condusa cu 0-5 in decisiv. Mai mult, italianca a avut si doua mingi de meci. Stearns are 11 victorii din 15 partide in acest sezon pe zgura si, sincer, ar merita sa fie mai sus in clasament.

Prima runda de la Roland Garros a fost si ea plina de emotii. Stearns se impunea in 3 seturi in fata croatei Ciric Bagaric, venita din calificari, scor 6-3; 6-7; 7-6. Americanca avea 5 mingi de meci in setul secund si era condusa cu 3-5 in cel de-al treilea set. In a doua runda reusea o mare performanta, invingand-o in minimum de seturi pe rusoaica Daria Kasatkina, favorita numarul 10. Contra lui Ciric Bagaric reusea 33 lovituri castigatoare si comitea 43 erori nefortate. Isi pierdea serviciul de 8 ori. Contra Kasatkinei avea 29 lovituri castigatoare si 31 erori nefortate si isi pierdea serviciul in 3 randuri.

La fel ca Andreeva, Stearns a mai participat si ea o singura data la Roland Garros. Se intampla anul trecut, cand era eliminata in al treilea tur chiar de Daria Kasatkina. Si atunci reusea o surpriza, eliminand-o in runda secunda pe Ostapenko. 

Ponturi Andreeva vs Stearns

Rusoaica porneste cu prima sansa aici si cred ca se va impune. Este adevarat, performantele recente ale lui Stearns sunt remarcabile, insa sa nu uitam ca in primul tur a intampinat mari dificultati. Este greu de crezut ca Stearns va reusi un al doilea meci mare la rand intr-un turneu precum Roland Garros. Sigur, cele doua s-au intalnit pe hard in luna februarie a acestui an, iar Stearns se impunea in 3 seturi. La acest moment insa, rusoaica pare mai putternica si sunt de parere ca va castiga fara probleme.

Andreeva castiga primul set @ Cota 1.50
JOACA ACUM CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite