Ponturi Machac vs Medvedev – Roland Garros

Ponturi Machac vs Medvedev
Ponturi Machac vs Medvedev – sursa foto: facebook.com

Ponturi Machac vs Medvedev – Roland Garros

Sambata, in data de 1 iunie, nu inainte de ora 13:30, se va juca partida dintre Tomas Machac si Daniil Medvedev, aceasta contand pentru faza saisprezecimilor de finala de la Roland Garros.

Cote pariuri Machac vs Medvedev

Ponturi Machac vs Medvedev – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, jucatorul rus porneste ca favorit in aceasta confruntare, cum era si normal de altfel. Unibet ii atribuie acestuia o cota de 1.30 la victorie, in timp ce pentru un succes al cehului ofera o cota de 3.55.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Machac

Nu este un jucaor rau, insa, daca il comparam cu adversarul sau, putem spune ca este modest, fiind mult sub nivelul acestuia din multe puncte de vedere, astfel ca bookmakerii au toate motivele sa il dea ca outsider in aceasta confruntare.

Jucatorul ceh, ocupant al locului 34 ATP, a jucat o singura finala in intreaga sa cariera, chiar inainte de Roland Garros, la turneul de la Geneva. Acesta a trecut pe rand de Draper, Moreno de Alboran, Michelsen si Djokovic, pierzand in cele din urma cu Ruud.

La openul francez, Tomas Machac a inceput cu un succes in minimum de seturi, acesta trecand de Nuno Borges. A urmat apoi o victorie muncita in disputa cu Mariano Navone, in fata caruia s-a impus in decisiv, intr-un meci in care si-a adjudecat lejer primele doua seturi.

Medvedev

Vorbim de unul dintre cei mai importanti jucatori din ultimii ani, care are in spate performante notabile in circuitul masculin, fiind astfel si mult mai experimentat decat adversarul sau, astfel ca, dupa cum era si normal de altfel, porneste ca mare favorit.

Rusul, care la un moment dat a fost si lider mondial, se situeaza in prezent pe locul al cincilea al clasamentului ATP. Acesta se poate mandri cu faptul ca a castigat 20 de titluri de-a lungul carierei, dar si cu faptul ca a disputat sase finale de Grand Slam, toate pe hard. A atins ultimul act la Australian Open de trei ori si tot de trei ori a jucat si finala la US Open, castigand doar una singura, in 2021.

La Roland Garros nu a depasit niciodata sferturile de finala, sperand insa ca poate rupe blestemul la aceasta editie. A inceput la turneu cu un succes cu 3-1 in disputa cu germanul Dominik Koepfer, urmand apoi o victorie si cu Miomir Kecmanovic, intr-un meci in care sarbul s-a retras la 1-0, cand rusul conducea cu 5-0 in setul al doilea.

Ponturi Machac vs Medvedev

Daniil Medvedev este un jucator net superior, cum si mentionam de altfel, asa ca avem mari pretentii de la acesta. Intr-adevar, nu joaca pe o suprafata care sa il avantajeze, insa, chiar si asa, mizam pe faptul ca va avansa fara emotii in optimile de la Roland Garros. Asadar, mizam pe un succes la o diferenta de minim doua seturi a rusului, intr-o cota de 1.60 oferita de Unibet.

Medvedev castiga la o diferenta de minim 2 seturi @ 1,60
ÎNCASEAZĂ ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite