Ponturi Bergs vs Dimitrov – Roland Garros

Ponturi Bergs vs Dimitrov
Ponturi Bergs vs Dimitrov – sursa foto: facebook.com

Ponturi Bergs vs Dimitrov – Roland Garros

Grigor Dimitrov, unul dintre “veteranii” din circuitul ATP, va juca pentru calificarea in optimile de finala de la Roland Garros, urmand sa dea piept cu belgianul Zizou Bergs, intr-o partida programata sa se joace vineri, in data de 31 mai, nu mai devreme de ora 15:00.

Cote pariuri Bergs vs Dimitrov

Ponturi Bergs vs Dimitrov – Cote Unibet

Bulgarul este cu siguranta un jucator mai bun, motiv pentru care toate agentiile de pariuri il dau ca favorit cert in aceasta infruntare. Unibet ii atribuie acestuia o cota de 1.21 la victorie, in timp ce pentru un succes al belgianului ofera o cota de 4.50.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Bergs

Este un jucator modest, care inca nu a facut “valuri” in circuitul profesionist, acesta avand un palmares modest, fiind mult sub nivelul adversarului sau din acest punct de vedere, astfel ca, dupa cum era de asteptat, casele de pariuri il dau ca mare outsider in aceasta partida.

Belgianul, ocupant al unui modest loc 104 in clasamentul ATP, nu doar ca nu a reusit sa castige vreun titlu in cariera, dar nici macar nu a atins vreodata vreo finala. Evident, performantele acestuia la nivel de Grand Slam sunt si ele modeste, la aceasta editie de Roland Garros bifand in premiera calificarea in turul al treilea.

Zizou Bergs a inceput la openul francez din calificari, fiind nevoit sa treaca de Chidekh, De Loore si Bourgue pentru a ajunge pe tabloul principal. In primele doua tururi ale turneului, acesta a trecut de Tabilo si Marterer, cu ambii impunandu-se cu 3-1.

Dimitrov

Este un jucator care are multa experienta in spate, jucand in circuitul profesionist de 16 ani, interval in care a obtinut performante notabile, evident, cu o oarecare limita, in conditiile in care tenisul a fost dominat in maniera clara in ultimele doua decenii de Federer, Nadal si Djokovic.

Bulgarul, care la un moment dat ajunsese pe locul al treilea mondial, a revenit de curand in top 10 ATP, avand prestatii bune in ultimul timp. In cele 34 de partide disputate in acest an, nu a suferit decat opt infrangeri, jucand si trei finale, triumfand la Brisbane, pierzand la Marseille si Miami.

Grigor Dimitrov a inceput cum nu se putea mai bine la openul Frantei, fiind fara set pierdut dupa doua meciuri, acesta trecand de Aleksandar Kovacevic si Fabian Marozsan, in duelurile cu acestia cedand doar 18 game-uri.

Ponturi Bergs vs Dimitrov

Dupa cum mentionam, Grigor Dimitrov este un jucator care are in spate un palmares mai bogat, dar si mai multa experienta, asa ca ne asteptam sa faca o figura frumoasa in aceasta partida. Bazandu-ne pe forma buna pe care o traverseaza, vom miza pe un succes al acestuia la o diferenta de minim doua seturi, recomandarea noastra primind o cota de 1.44 la Unibet.

Dimitrov castiga la o diferenta de minim 2 seturi @ 1.44
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite