Ponturi Gasquet vs Sinner – Roland Garros

Ponturi Gasquet vs Sinner
Ponturi Gasquet vs Sinner – sursa foto: facebook.com

Ponturi Gasquet vs Sinner – Roland Garros

Richard Gasquet si Jannik Sinner, jucatori din generatii diferite, despartiti de 15 ani, se vor intalni miercuri, in data de 29 mai, in turul al doilea de la Roland Garros, intr-o partida care este programata sa se joace dupa ora 21:15.

Cote pariuri Gasquet vs Sinner

Ponturi Gasquet vs Sinner – Cote Unibet

Evident, jucatorul italian porneste ca mare favorit la casele de pariuri, fiind de altfel si unul dintre favoritii la castigarea acestei editii de Roland Garros. La Unibet, acesta primeste o cota de 1.04, in timp ce pentru un succes al francezului avem o cota de 13.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Gasquet

Ajuns la 37 de ani, Richard Gasquet se afla pe final de cariera, acesta fiind mult sub nivelul adversarului sau din multe puncte de vedere, asa ca nu este o surpriza faptul ca bookmakerii au luat decizia de a il da ca outsider clar in aceasta confruntare.

Activ in circuitul profesionist din 2002, francezul a cucerit 16 titluri in cei peste 20 de ani de cariera, insa niciunul la nivel de Grand Slam. Se poate mandri insa cu faptul ca a disputat trei semifinale de-a lungul anilor, doua la Wimbledon si una la US Open.

Sfert-finalist la Roland Garros in 2016, Gasquet a inceput in forta la editia actuala, reusind sa treaca de Borna Coric in minimum de seturi, intr-un meci in care nu a avut deloc o misiune facila, castigand primele doua seturi in tie-break, pentru ca in ultimul sa se impuna cu 6-4.

Sinner

Chiar daca este in continuare foarte tanar, este deja printre cei mai buni jucatori din circuit, avand deja performante notabile in palmares. Asadar, dupa cum era si normal de altfel, este vazut ca unul dintre candidatii la castigarea acestei editii de Roland Garros.

Daca ne raportam la acest an, se poate spune ca italianul este cel mai bun jucator din 2024, tinand cont de faptul ca a adunat cei mai multi bani din premii, castigand de asemenea si cele mai multe titluri, mai exact trei. Cel mai important a venit la inceputul anului, la Australian Open, unde castiga in premiera un titlu de Grand Slam.

Jannik Sinner a avut ceva probleme medicale inainte de Roland Garros, acesta luand o pauza fortata de trei saptamani. A revenit insa in forta in circuit, in primul meci de la openul francez facand instructie cu Christopher Eubanks, trecand de acesta in minimum de seturi, cedand doar zece game-uri.

Ponturi Gasquet vs Sinner

Dupa cum mentionam, Jannik Sinner este net superior adversarului sau, fiind ce-i drept si un jucator mult mai tanar, care este mult mai dispus la efort, asa ca ne asteptam sa defileze in aceasta confruntare si sa se impuna in maniera clara. Pornind de la aceasta premisa, mizam pe faptul ca vom avea parte de un meci scurt, cu putine game-uri, asa ca pariem in consecinta, la o cota de 1.48 oferita de Unibet.

Sub 32,5 game-uri @ 1.48
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite