Hartberg vs Austria Viena – Bet Builder in cota 3

Hartberg vs Austria Viena
Hartberg vs Austria Viena – sursa foto: facebook.com

Hartberg vs Austria Viena – Bet Builder in cota 3

Marti seara, cu incepere la ora 20:00, Hartberg si Austria Vienna se vor intalni in finala barajului pentru calificarea in preliminariile Conference League, intr-o partida ce se va disputa pe “Stadion Hartberg”.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, ar trebui sa asistam la un duel echilibrat, insa, dupa cum era de asteptat, formatia oaspete este usor favorita, aceasta primind o cota de 2.25 la Betano. De partea cealalta, pentru o victorie a gazdelor avem o cota de 2.82 la aceeasi agentie online.

Cote pariuri Hartberg vs Austria Viena

Cote pariuri Hartberg vs Austria Viena

In ciuda faptului ca oferta de astazi este una destul de “subtire”, tipsterii site-ului XBets.ro nu au stat degeaba. La noi pe site gasiti cateva ponturi de la Roland Garros, cateva variante de bilete, dar si alte articole interesante. De exemplu, in acest material avem un Bet Builder in cota 3 pentru Hartberg vs Austria Viena, pe care l-am alcatuit cu ajutorul agentiei de pariuri online Betano.

De ce am ales sa pariem aici? Ei bine, pentru ca acest operator online dispune de un pachet de bun-venit extrem de atractiv, iar de asemenea, ofera si un bonus fara depunere la inregistrare, care consta in 800 Rotiri Gratuite. CLICK AICI si profita si tu de oferta!

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Ce pariem la Hartberg vs Austria Viena?

  • In prima mansa, cei de la Austria Viena au reusit sa se impuna cu 2-1 pe teren propriu, insa calificarea nu este jucata, Hartberg avand motive sa spere ca poate intoarce soarta acestei duble, tinand cont de faptul ca joaca totusi in fata propriilor fani, care pot avea si ei un rol important.
  • Ramane de vazut cine se va impune, insa noi ne asteptam sa asistam la un duel pe cinste, in care spectacolul va atinge cote inalte. In opt din precedentele noua infruntari directe am avut parte de minim trei goluri, precedentele trei incheindu-se cu reusite la ambele porti, asa ca avem motive sa credem ca se va marca mult si in aceasta disputa.
  • De asemenea, pornind de la premisa ca vom avea parte de un duel cu multe faze de poarta, am decis sa includem pe bilet si un pariu pe cornere, minim zece fiind suficiente pentru a ne aduce profit.
INCASEAZA 800 ROTIRI GRATUITE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite