10 Recorduri incredibile pe care Cristiano Ronaldo le-ar putea doborî la EURO 2024

Cristiano Ronaldo (39 de ani) este considerat de lumea fotbalului drept unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie.

Starul portughez a fost convocat de Roberto Martinez (50 de ani), selecționerul Portugaliei, în lotul lusitanilor, în vederea participării la EURO 2024.

Acesta se afla într-o formă excelentă, după ce a marcat 48 de goluri în 49 de apariții pentru Al-Nassr în toate competițiile din acest sezon. În timp ce Saudi Pro League nu este în niciun caz cel mai înalt standard pentru portughez, cifrele lui Ronaldo sunt încă extrem de impresionante. Selectionerul Portugaliei, Roberto Martinez, crede în continuare că Ronaldo este capabil să livreze calitate si la acest Euro.

Bonusuri si promotii Betfair

Bonusul de Bun Venit este de 100% pana la 550 RON. Bonusul poate fi creditat in fiecare saptamana. Pentru fiecare din primele 11 depuneri de la Betfair primim 100% pana la cel mult 50 RON. Depuneti cel putin 50 RON si pariati aceasta suma pentru a primi un bonus de 50 RON cu rulaj x6 la cota minima 1.60.

Banner Betfair - Bonus de bun venit

Cele 10 recorduri pe care Cristiano Ronaldo ar putea sa le doboare la EURO 2024

  1. Daca Roberto Martinez il va trimite in teren la un singur meci din aceasta participare, Ronaldo va deveni primul jucător din istoria competiției care a participat la șase Campionate Europene separate.
  2. Daca va reusi sa marcheze cel putin o data, va deveni primul jucator din istorie care a inscris la 6 editii de Euro consecutive
  3. El va deveni, de asemenea, cel mai în vârstă jucător care participa la un turneu final, aceasta distincție aparținând în prezent lui Lothar Matthaus, care avea 39 de ani la Euro 2000. Cu toate acestea, Pepe are șansa să-i smulgă acel record lui Ronaldo, dacă va fi convocat.
  4. Ronaldo ar putea deveni primul jucător din istorie care să facă parte din a 4-a numire la Euro Team Tournaments (cel mai bun 11 prezent la Euro) . În prezent, există Ronaldo, Pepe, Paolo Maldini și Laurent Blanc care au facut parte în trei astfel de echipe ale turneelor.
  5. Ivica Vastic, jucator austriac, deține în prezent recordul pentru a fi cel mai în vârstă marcator la Euro, după ce a marcat când avea 38 de ani și 257 de zile. Dacă Ronaldo marchează, va revendica și această distincție.
  6. Dacă CR7 marchează la loviturile de departajare, el va deveni primul jucător din istoria Euro care a marcat la meciuri decise la penaltiuri in 3 competitii diferite.
  7. Ronaldo este la doar două pase decisive pentru a deveni cel mai bun pasator decisiv din istoria competiției. Fostul jucător ceh, Karel Poborsky, deține în prezent recordul cu opt pase decisive.
  8. Dacă reușește să marcheze mai mult de patru goluri, Ronaldo va inscrie dublu față de orice alt jucător din istoria competiției. In momentul de față, Ronaldo a marcat 14 goluri, al doilea golgheter fiind Michel Platini, care are nouă goluri.
  9. După ce a câștigat deja o Gheata de Aur al Campionatului European, Ronaldo ar putea deveni primul jucător din istorie care ar putea să câștige două astfel de premii, dacă va câștiga Gheta de Aur la acest Euro.
  10. Ronaldo este în prezent la egalitate cu Andres Iniesta cu cele mai multe premii pentru Man of the Match din istoria Euro, cu șase. El va deveni numărul unu în această categorie dacă va câștiga doar un premiu Man of the Match în Germania.

Informatiile de mai sus au fost postate initial pe site-ul international Planetfootball, intr-o analiza privind recordurile lui Cristiano.

Mai jos gasiti 2 cote tari pentru Cristiano Ronaldo la aceasta ediție de EURO 2024

Daca ti-a placut articol si esti interesat si tu de astfel de pariuri zilnice, de bonusuri 5 Ron/ zilnice acordate pentru pariurile combinate, de 25 de rotiri gratuite la Sloturi, te invit sa ti deschizi cont cu un simplu click pe oferta de mai jos. Si nu uita! Retragi instant pe card cu 0% COMISION!

De asemnea nu uita sa te abonezi la newsletterul Xbets.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi ponturi la pariuri dar si cu toate propunerile noastre pentru a juca biletul zilei la pariuri.

100% BONUS până la 550 RON
INCASEAZA ACUM 550 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite