Ponturi Atalanta vs Torino – Serie A

Ponturi Atalanta vs Torino
Ponturi Atalanta vs Torino – sursa foto: facebook.com

Ponturi Atalanta vs Torino – Serie A

Duminica seara, cu incepere la ora 19:00, se va juca partida dintre Atalanta si Torino, aceasta contand pentru runda cu numarul 38 din campionatul italian, urmand sa se desfasoare pe “Gewiss Stadium”.

Cote pariuri Atalanta vs Torino

Ponturi Atalanta vs Torino – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea vizitatoare este usor favorita in aceasta infruntare, ceea ce poate surprinde la prima vedere. La Unibet, aceasta primeste o cota de 2.23, in timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cota de 3.15.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Atalanta

Daca ne raportam la performantele din ultimii ani, dar mai ales la parcursul din actuala stagiune, putem spune fara sa stam pe ganduri ca este una dintre cele mai bune echipe ale Italiei. Este mai puternica decat adversara sa, avand de asemenea si prestatii mai bune in acest sezon, insa bookmakerii o dau ca outsidera.

Bergamascii nu mai au obiectiv in acest final de sezon, tinand cont de faptul ca au pus deja mana pe trofeul Europa League, in timp ce in Serie A si-au asigurat un loc de Champions League, asa ca ramane de vazut cat de mult vor mai forta, nemaiavand prea multe motive.

Cei de la Atalanta sunt intr-o forma foarte buna, tinand cont de faptul ca au castigat opt din ultimele zece partide disputate. Ultima data au facut spectacol cu Bayer Leverkusen, una dintre senzatiile din acest sezon, impunandu-se la scor de neprezentare, cucerind astfel Europa League.

• ECHIPA PROBABILĂ: Carnesecchi; Toloi, Djimsiti, Scalvini; Zappacosta, Ederson, Pasalic, Ruggeri; Koopmeiners, Lookman; Scamacca

Torino

Daca tinem cont atat de valoarea lotului de care dispune, de performantele obtinute, dar si de prestatiile din acest sezon, este cat se poate de clar ca este sub nivelul adversarei sale. Cu toate acestea insa, porneste cu prima sansa la casele de pariuri, fiind ce-i drept o echipa mult mai motivata, avand mult mai multa nevoie de victorie.

Torinezii se situeaza in acest moment pe locul al noualea al clasamentului din Serie A, care poate duce in Conference League, insa doar daca Atalanta termina pe locul al cincilea in acest sezon. Pana acum au obtinut 13 victorii si 14 remize, suferind zece infrangeri, in urma acestor jocuri marcand 36 de goluri, primind cu trei mai putine.

Cei de la Torino nu arata deloc rau in ultima perioada, acestia venind dupa trei meciuri fara infrangere, castigandu-le pe ultimele doua, impunandu-se mai intai cu 1-2 in fieful celor de la Hellas Verona, castigand apoi cu 3-1 in disputa de pe teren propriu cu AC Milan.

• ECHIPA PROBABILĂ: Milinkovic-Savic; Tameze, Buongiorno, Masina; Bellanova, Ilic, Linetty, Rodriguez; Ricci; Pellegri, Zapata

Ponturi Atalanta vs Torino

Un succes al celor de la Torino ar face un bine fotbalului italian, tinand cont de faptul ca ar trimite noua echipe din Serie A in competitiile europene. Asadar, tinand cont si de faptul ca Atalanta nu mai are motive sa traga in acest final de sezon, ne asteptam ca torinezii sa profite si sa faca o figura frumoasa in aceasta infruntare, de aceea vom miza pe un succes al lor, la o cota de 2.23 oferita de Unibet.

Oaspetii castiga @ 2.23
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite