Ponturi Club Brugge vs Cercle Brugge – Jupiler League

Ponturi Club Brugge vs Cercle Brugge - Jupiler League
Ponturi Club Brugge vs Cercle Brugge – Jupiler League – Sursa foto: Facebook

Ponturi Club Brugge vs Cercle Brugge. Ultima runda din prima liga belgiana de fotbal ne propune derby-ul orasului Brugge cintre Club si Cercle. Meciul se va consuma duminica, 26 mai 2024, de la ora 19:30, pe “Jan Breydel Stadion”.

Ponturi Club Brugge vs Cercle Brugge

Ultimele 4 intalniri directe s-au incheiat la egalitate, iar un astfel de deznodamant astazi ne-ar aduce un profit de 4.45 ori mai mare. Casele de pariuri online ii ofera statut de favorita echipei considerata gazda la o cota de 1.57.

Prezentare cote Betano – Club Brugge vs Cercle Brugge

Ponturi Club Brugge vs Cercle Brugge - Jupiler League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Club Brugge

Trupa antrenata de Nicky Hayen este in “al noualea cer” dupa ce duminica trecuta au obtinut un succes la Bruxelles, 0-1 in fata lui Anderlecht, triumf care ar puteaa sa ii ajute in mod decisiv in obtinerea celui de al nouasprezecelea titlu de campioni in Jupiler League.

Nu a fost cea mai buna evolutie a lor din acest play-off, insa reusita lui Denis Odoi din minutul 29 a fost indeajuns pentru a obtine al saptelsea triumf in ultimele 9 meciuri de campionat. Una dintre cele doua echipe care au reusit sa ii incurce in acest play-off, a fost chiar adversari de astazi, in compania carora au terminat in tur, scor 1-1.

Chiar si cu o remiza astazi, “blauw-zwart” isi vor adjudeca titlul de campioana, asta pentru ca acumuleaza un total de 49 de puncte in momentul de fata, cu 3 mai mult fata de cei de la Royale Union. Cifrele adunate in cele 9 runde sunt cu adeverat impresionante, 21 de reusite si doar 6 incasate.

  • Echipa probabila: Mignolet; Odoi, Ordonez, Mechele, De Cuyper; Balanta, Onyedika; Vetlesen, Vanaken, Skoras; Jutgla

Cercle Brugge

“Groen en Zwart” se afla la unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani, iar un merit important la aceasta performanta l-a avut cu siguranta tehnicianul austriac in varsta de 41 de ani, Miron Muslic care se afla la carma echipei din Brugge din anul 2022.

Seria de doua victoii la rand le-a fost oprita in runda anterioara, atunci cand i-au vizitat castigatoarea Cupei Belgiei, Royale Union, in fata carora au terminat la egalitate prima repriza, 1-1, insa in partea a doua echipa din Bruxelles a iesit mai concentrata si a castigat in cele din urma toate punctele gratie unui succes cu 1-2.

Au sansa de a bifa o prezenta europeana la capatul acestui sezon, lucru care nu li s-a intamplat de foarte multe ori. Se afla pe pozitia a cincea inaintea partidei de astazi, cu 36 de puncte, la unul in spatele echipei careia vrea sa ii “fure” prezenta in Conference League, Genk.

  • Echipa probabila: Warleson; Siquet, Ravych, Daland, Lopes; Francis, Van Der Bruggen; Somers, Lemarechal, Augusto; Denkey

Ponturi Club Brugge vs Cercle Brugge

Club Brugge vs Cercle Brugge. Un rezultat de egalitate astazi le este de ajuns celor de la Club Brugge sa devina campioana pentru a nouasprezecea oara in istorie. Totusi, trebuie sa abordeze partida la victorie, si sa aiba mare grija cu cei de la Cercle care au de asemenea miza unei prezente europene in aceasta ultima runda. Am ales sa merg pe instinct aici si sa aleg un pronostic de “1X” si cel putin doua goluri marcate pentru care avem o cota ce merita plasata pe biletele noastre de duminica.

1X& Peste 1.5 goluri @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite