Ponturi Genk vs Antwerp – Bet builder

Ponturi Genk vs Antwerp - Bet builder
Ponturi Genk vs Antwerp – Bet builder – Sursa foto: Facebook

Ponturi Genk vs Antwerp – Bet builder. Runda a noua a play-off-ului din Jupiler League va fi incheiata de partida dintre Genk si Antwerp ce va avea loc luni, 20 mai 2024, cu incepere de la 19:30, pe “Cegeka Arena”.

Ponturi Genk vs Antwerp

“De smurfen” s-au impus in precedentele doua intalniri directe, iar astazi casele de pariuri online le atribuie o cota de 1.82 pentru a o face si astazi. De cealalta parte, un triumf al campioanei din sezonul trecut ne-ar aduce un profit de 4.10 ori mai mare.

Ponturi Genk vs Antwerp - Bet builder
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Genk

Baietii lui Wouter Vrancken nu au un moral extraordinar inaintea acestei partide, ca urmare a celor 4 infrangeri consecutive. Ultima dintre ele a venit la Bruxelles, in fata celor de la Anderlecht, scor 2-1. La ce evolutie au avut, poate ar fi meritat macar un rezultat de egalitate.

Cu exceptia precedentei aparitii de acasa, cand au pierdut fara drept de apel, 0-3 cu cei de la Club Brugge, “blauw-wit” nu s-au descurcat tocmai rau pe teren propriu. Pana la acel esec, aveau o serie de 3 triumfuri si un rezultat de egalitate, 1-1 in compania lui Cercle Brugge.

Chiar fara punct acumulat de 4 runde, gazdele au primit o veste excelenta duminica, atunci cand contracandidata la cupele europene, Cercle, a pierdut, iar un succes astazi ii urca pe loc de Conference League. Momentan, se afla pe pozitia a cincea, cu un total de 34 de puncte.

  • Echipa probabila: Vandervoordt; Sadick, Cuesta, Mckenzie; El Ouahdi, Galarza, Hrosovsky, Ditu; Zeqiri, El Khannous; Arokodare

Antwerp

Campioana en-titre traverseaza o perioada absolut dezastruoasa ce le-a irosit orice speranta de a mai obtine ceva din acest sezon. Au ajuns la nu mai putin de 5 esecuri consecutive, dupa ce in urma cu 8 zile au cedat cu 1-2 in fata celor de la Cercle Brugge.

Asadar, 3 meciuri incheiate cu infrangere pentru echipa antrenata de Mark van Bommel in aceasta luna mai. Cea mai dureroasa a fost cea din finala Cupei Belgiei, de pe 9 mai, atunci cand cedau la limita in fata celor de la Royale Union, scor 1-0.

Desi intrau in play-off de pe pozitia a treia, iata ca inainte de ultimele doua etape, sunt ultimi in acest clasament, cu un bilant absolut dezastruos, de un succes si nu mai putin de 7 infrangeri. Au atat cel mai slab atac, cat si cea mai slaba aparare din acest play-off, avand doar 4 reusite si nu mai putin de 16 goluri incasate.

  • Echipa probabila: Lammens; De Laet, Den Bosch, Alderweireld, Bataille; Abdullahi, Balikwisha; Kerk, Ekkelenkamp, Ondrejka, Ejuke

Ponturi Genk vs Antwerp

Genk vs Antwerp. Daca pentru Antwerp acest campionat este complet ratat, pentru gazde partida are in continuare miza, mai ales dupa ce Cercle Brugge a pierdut in aceasta etapa. Genk nu s-a prezentat foarte bine in acest play-off, unul dintre cele 3 triumfuri fiind obtinute chiar impotriva adversarilor de astazi. Am decis sa selectez un bet-builder pentru aceasta confruntare, intr-o cota de 2.35.

Ponturi Genk vs Antwerp - Bet builder

Ponturi Genk vs Antwerp

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite