Dubla zilei din fotbal 19 mai 2024

Cota 2 din fotbal este formata din doua evenimente ce vin din campionate tari Premier League – Anglia si Ligue 1 – Franta. West Ham poate fi singura echipa care o mai poate ajuta pe Arsenal sa ia titlul, daca va obtine victoria contra cetatenilor.

Betano, agentie online care ofera 800 Rotiri Gratuite fara depunere (CLICK AICI pentru detalii), are pe platforma sa disponibila Misiunea de Fotbal, in urma careia poti obtine un bonus de pana la 150 RON. Asadar, daca tot ai de gand sa pariezi pe finala Cupei Romaniei, de ce sa nu obtii si niste bani extra? Vezi mai jos ce trebuie sa faci:

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Dubla zilei din fotbal, 19 mai 2024

MAN CITY VS WEST HAM

Un meci ca o finala UCL pentru gazdele de astazi. Man City nu are voie sa piarda astazi pe teren propriu in fata celor de la West Ham. Cel putin 1 punct obtinut in aceasta confruntare, mai adauga un titlu in palmaresul clubului din Manchester. Ciorcanarii nu au o motivatie reala pentru acest joc si ca pariori, stiu ca acestia pot deveni cei mai periculosi adversari. Cred ca Guardiola va adopta tactica de a obtine repede o diferenta de cel putin 2 goluri avans pe tabela de marcaj si de acolo sa detina controlul total al meciului.

LYON VS STRASBOURG

Acum 13 etape Lyon ocupa ultima pozitie in clasamentul Uber Eats (Ligue 1 Franta), insa forma excelenta din ultima perioada a trimis-o pe locul 7, iar o victorie ii poate oferi sansa de a ocupa o pozitie mai fruntasa, loc ce dupa in Europa Conference League. Strasbourg nu are o miza anume pentru acest joc, fiind la loc sigur de retrogradare si la distanta mare de vreun loc de Europa.

Daca iti deschizi cont la Betano prin link-ul din articol, primesti 800 Rotiri Gratuite fara depunere, dar si sansa de a castiga o invitatie dubla la meciul de deschidere de la EURO 2024. De asemenea, vei beneficia si de pachetul de bun-venit, care consta intr-un bonus de pana la 500 RON. CLICK AICI daca ai nevoie de mai multe informatii.

castiga bilete la euro 2024 cu betano
INCASEAZA 800 ROTIRI GRATUITE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite