Ponturi Le Havre vs Marseille – Ligue 1

Ponturi Le Havre vs Marseille - Ligue 1
Ponturi Le Havre vs Marseille – Ligue 1 – Sursa foto: Facebook

Ponturi Le Havre vs Marseille – Ligue 1. Duminica, 19 mai 2024, incepand cu ora 22:00, pe “Stade Oceane”, echipa locala Le Havre da piept cu Marseille in ultima runda din actuala editie de Ligue 1.

Ponturi Le Havre vs Marseille

Olympique a avut castig de cauza in 6 din precedentele 7 intalniri directe, iar astazi un triumf al lor este cotat cu 1.78 de catre agentiile de pariuri online.

Prezentare cote Betano – Le Havre vs Marseille

Ponturi Le Havre vs Marseille - Ligue 1
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Le Havre

Atmosfera este una relaxanta in tabara pregatita de slovenul Luka Elsner care dupa rezultatele din etapa trecuta si-au asigurat prezenta intr-o proportie de 99.99% si in editia urmatoare de Ligue 1. Un obiectiv indeplinit in mare parte datorita parcursului bun din tur.

Revenind la weekendul anterior, “le club doyen” s-a deplasat pe terenul celor de la Nice, acolo de unde s-au intors cu mana goala, fiind invinsi la limita, 1-0. Cu mai multa motivatie ar fi putut pleca macar cu un punct, avand in vedere ca in partea a doua nu au avut o evolutie tocmai rea.

Se situeaza pe pozitia a cinsprezecea inaintea acestui ultim meci, datorita celor 32 de puncte acumulate pana acum. Golaverajul este cel ce ii mentine fara emotii pentru acest meci. Chiar daca pierd astazi si cei de la Metz castiga, linia lor este net superioara, de -10, fata de -21 cat au contracandidati lor.

  • Echipa probabila: Desmas; Sangante, Youte, Lloris; Nego, Toure, Targhalline, Operi; Sabbi, Casimir; Ayew

Marseille

Olympique a jucat in aceasta saptamana pe terenul celor de la Reims. Desi porneau clar cu prima sansa, nu au reusit sa isi respecte acest statut si au plecat invinsi de pe “Stade Auguste-Delaune”, scor 1-0. Un rezultat care le-a redus foarte mult sansele de a prinde un loc de cupa europeana la finalul acestei stagiuni.

Deplasarile le-au dat batai de cap pe tot parcursul acestui an, nu doar in partida cu Reims. Daca aruncam o simpla privire pe ultimele 7 meciuri jucate departe de casa de catre trrupa pregatita de Jean-Louis Gasset, observam faptul ca au suferit nu mai putin de 6 infrangeri.

Chiar si in cazul unui triumf astazi, Olympique nu este sigura de prezenta in Europa, pentru ca depind si de rezultatele pe care le vor inregistra cei de la Lyon si Lens. Momentan, oaspeti sunt pe pozitia a opta cu un total de 47 de puncte si un golaveraj pozitiv de +10.

  • Echipa probabila: Lopez; Murillo, Mbemba, Balerdi, Merlin; Ounahi, Kondogbia, Veretout; Ndiaye, Aubameyang, Henrique

Ponturi Le Havre vs Marseille

Le Havre vs Marseille. Dupa esecul din aceasta saptamana, Marseille nu se mai afla la mana ei pentru a obtine un loc de cupa europeana. Chiar si asa, daca vor sa aiba vreo sansa, un triumf astazi este absolut necesar. De cealalta parte, Le Havre chiar daca pierde, sansele de a se duce pe loc de baraj sunt aproape de infime. Chiar si asa, nu cred ca gazdele vor trata serios partida de astazi, si nu m-ar surprinde sa marcheze in partida de astazi.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.50

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite