Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach – Bundesliga

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach - Bundesliga
Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach – Bundesliga – Sursa foto: Facebook

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach – Bundesliga. Sambata, 18 mai 2024, incepand cu ora 16:30, pe “MHPArena”, echipa locala Stuttgart primeste vizita celor de la Monchengladbach in etapa a treizeci si patra a primei ligi germane de fotbal.

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach

Gruparea svaba este cotata doar cu 1.29 pentru a incheia sezonul cu un triumf. Pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 5 ori astazi ne-ar asigura o cota 2.32, dovada ca agentiile de pariuri online se asteapta la multe goluri in acest duel.

Prezentare cote Betano – Stuttgart vs Monchengladbach

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach - Bundesliga
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Stuttgart

Sub comanda lui Sebastian Hoeness, gruparea svaba a reusit sa fie una dintre cele mai solide formatii din Bundesliga, asta dupa ce in precedentele doua sezoane se luptase pentru evitarea retrogradarii. Ultima oara cand “die roten” au terminat pe podium se intampla in stagiunea 2007-08, cand terminau pe pozitia a treia.

Revenind la sezonul actuala, remarcam faptul ca svabii s-au deplasat pe “WWK Arena” in runda trecuta, acolo unde s-au intalnit cu cei de la FC Augsburg. S-au intors cu toate cele 3 puncte de acolo, gratie unui succes la limita, 0-1. Unicul gol al intalnirii a venit din partea lui Guirassy care a ajuns la cota 26.

Obiectivul propus inaintea acestei ultime etape este sa termine peste Bayern Munchen care se afla pe 2, avand doar cu doua puncte mai mult obtinute. Remarcam faptul ca “die schwaben” au acumulat pana in acest moment, 71 de puncte si un golaveraj excelent, de +35.

  • Echipa probabila: Nubel; Stergiou, Anton, Ito, Mittelstadt; Leweling, Millot, Stiller, Fuhrich; Guirassy, Undav

Monchengladbach

Borussia s-a “abonat” la remize in acest final de sezon dupa ce a ajuns la al treilea astfel de rezultat dupa ce weekendul trecut au facut 1-1 cu cei de la Eintracht Frankfurt. Un punct castigat pana la urma, avand in vedere ca “vulturii” au dominat ostilitatile din campul de joc.

Parcursul din deplasare a fost unul dintre motivele pentru care trupa antrenata de Gerardo Seaone a avut ceva emotii in privita evitarii retrogradarii. Daca aruncam o privire pe cele 8 vizite pe care le-au facut pana acum, remarcam faptul ca si-au trecut in cont un triiumf, 4 egaluri si 3 infrangeri.

Inaintea acestei ultime runde, formatia vizitatoare se situeaza pe pozitia a treisprezsecea in clasament, cu 34 de puncte si un golaveraj negativ, de -7. Este a doua cea mai buna “incasatoare” de goluri din Germania, defensiva lor fiind depasita in nu mai putin de 63 de ori pana acum.

  • Echipa probabila: Omlin; Friedrich, Itakura, Elvedi; Netz, Reitz, Weigl, Kone, Scally; Plea, Hack

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach

Partida are o miza doar pentru Stuttgart care sper sa o depaseasca pe Bayern in aceasta ultima etapa. Avand in vedere faptul ca Monchengladbach nu are niciun fel de miza astazi, si data forma aratata in ultima vreme, cred ca gazdele isi vor adjudeca fara probleme toate cele 3 puncte puse in joc.

1Pauza/ 1 Final @ 1.78

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite