Southampton vs West Brom – Super Pariu in cota 2

Southampton vs West Brom
Southampton vs West Brom – sursa foto: facebook.com

Southampton vs West Brom – Super Pariu in cota 2

Vineri seara, de la ora 22:00, Southampton va primi pe “St. Mary’s Stadium” vizita celor de la West Brom, intr-o partida ce conteaza pentru mansa a doua din cadrul semifinalelor barajului pentru promovarea in Premier League.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazda porneste cu prima sansa in aceasta infruntare, cum era si normal de altfel. La Superbet, aceasta primeste o cota de 1.70 la victorie, in timp ce pentru un succes al oaspetilor avem o cota de 5.25.

Cote pariuri Southampton vs West Brom

Cote pariuri Southampton vs West Brom

Pentru aceasta confruntare am ales un Super Pariu in cota 2.35, ce poate fi gasit la agentia de pariuri online Superbet, unde, daca iti deschizi cont, vei beneficia de un bonus fara depunere, dar si de un pachet de bun-venit foarte atractiv. CLICK AICI daca vrei sa revendici si tu oferta!

301 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot

Ce pariem la Southampton vs West Brom?

  • Southampton este peste nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, fiind mai valoroasa, mai experimentata, aceasta avand de asemenea si un parcurs mai bun in actuala stagiune, asa ca avem mari pretentii de la aceasta.
  • Dupa 0-0 in tur, aceasta trebuie sa joace la victorie pentru a evita emotiile reprizelor de prelungiri sau ale eventualelor lovituri de departajare. Noi ne asteptam sa se impuna, bazandu-ne de asemenea si pe faptul ca beneficiaza de avantajul propriului teren, unde suporterii vor avea cu siguranta un rol important.
  • Bazandu-ne si pe faptul ca Southampton va fi echipa care va forta mai mult, mizam pe faptul ca va obtine mai multe lovituri de la coltul terenului. Asadar, combinand aceste doua variante, obtinem o cota mai mult decat decenta de 2.35, in care avem mare incredere.
REVENDICA 350 ROTIRI GRATUITE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite