Ponturi Sun vs Răducanu – Wimbledon

Ponturi Sun vs Răducanu
Ponturi Sun vs Răducanu (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Sun vs Răducanu – Wimbledon

Duminică, în data de 7 iulie, nu înainte de ora 17:30, Lulu Sun și Emma Răducanu se vor lupta pentru prima lor calificare în sferturile de finală de la Wimbledon.

Ponturi Sun vs Răducanu – Cote Unibet

Ponturi Sun vs Răducanu – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, Emma Răducanu pornește ca mare favorită în această confruntare, cum era și normal de altfel. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.13 la victorie, în timp ce pentru un succes al lui Lulu Sun oferă o cotă de 5.80.

Ponturi Sun vs Răducanu – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Sun

Este o jucătoare modestă, fără realizări importante în carieră, așa că nu putem spune prea multe despre aceasta. Este fără dubii sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră.

Aflată în prezent pe locul 123 în clasamentul WTA, aceasta va avea parte de un salt considerabil în ierarhia mondială, după parcursul admirabil de la Wimbledon, atingând optimile în premieră, fiind de altfel prima jucătoare din Noua Zeelandă care reușește această performanță.

Lulu Sun și-a început aventura la turneu din calificări, trecând pe rând de Bulgaru, Knutson și Eala. Pe tabloul principal, aceasta a trecut de Zheng și Starodubtseva, pe ambele învingându-le cu 2-1, pentru ca în ultimul joc să se impună în minimum de seturi cu Zhu.

Răducanu

Este fără îndoială marea favorită a publicului la această ediție de Wimbledon, fiind de altfel și singura jucătoare britanică rămasă la turneu. Este mai bună decât adversara sa, cu siguranță, iar cu sprijinul fanilor, aceasta poate produce o surpriză plăcută pe iarba londoneză.

Jucătoarea cu origini românești lua cu asalt lumea tenisului în 2021, când obținea performanțe uluitoare la o vârstă foarte fragedă. Aceasta reușea să câștige US Open, însă nu oricum, ci fără set pierdut, la doar a doua sa prezență pe tabolul principal al unui turneu de Mare Șlem. De atunci însă, aceasta nu s-a mai ridicat la așteptări, ba chiar putem spune ca a dezamăgit.

Totuși, Emma Răducanu pare că și-a regăsit forma la această ediție de Wimbledon, având prestații formidabile până acum. Este fără set pierdut după trei jocuri, trecând pe rând de Renata Zarazua, Elise Mertens și Maria Sakkari, atingând din nou optimile turneului.

Ponturi Sun vs Răducanu

Emma Răducanu pare de neînvins pe iarba de la Wimbledon, prestațiile acesteia fiind extrem de solide, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Urmează totuși să dea piept cu o adversară accesibilă, așa că avem motive să credem că va continua seria victoriilor fără set pierdut, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.40 oferită de Unibet.

0-2 Răducanu @ Cota 1.40

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON