Ponturi Ruusuvuori vs Tsitsipas – Wimbledon

Ponturi Ruusuvuori vs Tsitsipas
Ponturi Ruusuvuori vs Tsitsipas (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Ruusuvuori vs Tsitsipas – Wimbledon

Joi, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 18:00, se va juca partida dintre Emil Ruusuvuori și Stefanos Tsitsipas, aceasta contând pentru runda a doua de pe tabloul masculin de la Wimbledon.

Ponturi Ruusuvuori vs Tsitsipas – Cote Unibet

Ponturi Ruusuvuori vs Tsitsipas – Cote Unibet

Dacă punem în balanță performanțele celor doi jucători, este cât se poate de clar că Stefanos Tsitsipas este net superior, motiv pentru care și pornește ca mare favorit la casele de pariuri. La Unibet, acesta primește o cotă de 1.19 la victorie, în timp ce adversarul său are o cotă de 4.75.

Ponturi Ruusuvuori vs Tsitsipas – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Ruusuvuori

Este un jucător modest, fără realizări notabile în carieră, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind inferior din toate punctele de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca outsider clar în această confruntare.

Finlandezul, aflat în prezent pe un modest loc 87 în clasamentul ATP, nu a cucerit niciun titlu în carieră, deși a disputat două finale până acum, la Pune în 2022 și în Hong Kong în 2024. Evident, performanțele acestuia la nivel de Grand Slam sunt și ele slabe, nereușind să depășească vreodată turul al doilea.

În primul tur de la actuala ediție de Wimbledon, Emil Ruusuvuori s-a chinuit serios, dând piept cu americanul Mackenzie McDonald, în fața căruia s-a impus în set decisiv, revenind de la 1-2, după aproape patru ore de joc.

Tsitsipas

Pe lângă faptul că are în spate un palmares mult mai bogat, acesta are și un mare plus de experiență, stând și mult mai bine în clasamentul mondial, ocupând locul 11, așa că avem toate motivele să credem că va face pasul în șaisprezecimile de la Wimbledon fără prea multe emoții.

Grecul se poate mândri cu faptul că a cucerit 11 titluri în carieră, iar de asemenea, se poate lăuda și cu faptul că a disputat două finale de Grand Slam până acum, la Roland Garros în 2011, dar și la Australian Open în 2023. La Wimbledon nu are realizări impresionante, nereușind să treacă vreodată de turul al patrulea.

În primul tur al turneului de la Londra, Stefanos Tsitsipas a dat piept cu japonezul Taro Daniel, cu care s-a impus în minimum de seturi, însă nu a avut deloc o misiune facilă, stând pe teren aproximativ două ore și jumătate.

Ponturi Ruusuvuori vs Tsitsipas

Diferența dintre cei doi jucători este una considerabilă, Stefanos Tsitsipas fiind superior adversarului său din multe puncte de vedere, așa că avem mari pretenții de la acesta. Conduce cu 2-0 în duelurile directe, de fiecare dată impunându-se în minimum de seturi, așa că avem motive să credem că va câștiga în mod clar și de această dată, astfel că vom paria în consecință.

Tsitsipas câștigă la o diferență de minim 2 seturi @ Cota 1.41

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON