Ponturi Pouille vs De Minaur – Wimbledon

Ponturi Pouille vs De Minaur
Ponturi Pouille vs De Minaur (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Pouille vs De Minaur – Wimbledon

Sâmbătă, în data de 6 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, va avea loc duelul dintre Lucas Pouille și Alex De Minaur, cei doi urmând să se lupte pentru un loc în optimile de finală de la Wimbledon.

Ponturi Pouille vs De Minaur – Cote Unibet

Ponturi Pouille vs De Minaur – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Alex De Minaur este mare favorit în această confruntare, fiind cu siguranță un jucător mult mai bun. La Unibet, acesta primește o cotă de 1.06 la victorie, în timp ce un succes al adversarului său ne-ar putea multiplica miza de 10 ori.

Ponturi Pouille vs De Minaur – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Pouille

Este un jucător experimentat, ce joacă de mai bine de un deceniu în circuitul profesionist, însă care, cel puțin în acest moment, este sub nivelul adversarului său, din punct de vedre al jocului, astfel că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au ales să îl dea ca outsider.

Francezul, care la un moment dat a prins și top 10 ATP, se situează în prezent doar pe un modest loc 212 în clasamentul mondial. Acesta are cinci titluri în palmares, în timp ce la nivel de Grand Slam, cea mai mare realizare a sa a venit în 2019, la Australian Open, unde atingea semifinalele.

Lucas Pouille și-a început aventura la Wimbledon din calificări, trecând pe rând de Pinnington Jones, Vesely și Van Assche. În primul tur a trecut chinuit de Djere, câștigând în set decisiv, profitând apoi de faptul că australianul Kokkinakis a fost nevoit să se retragă la 1-1, avansând astfel în turul al treilea.

De Minaur

După cum spuneam, este un jucător mai bun, dacă ținem cont atât de realizările din ultimul timp, de nivelul de joc al acestuia, dar și de faptul că stă mult mai bine în clasamentul mondial, astfel că, după cum era și normal, pornește ca mare favorit.

Australianul a cucerit nouă titluri de-a lungul carierei, două dintre ele venind în 2024, acesta triumfând la Acapulco, dar și la Rosmalen, pe iarbă. Când vine vorba de turneele de Grand Slam, cele mai mari realizări ale acestuia au venit la US Open și Roland Garros, unde a atins sferturile de finală.

Alex De Minaur arată bine pe iarba de la Wimbledon, unde este fără set pierdut după două jocuri. Acesta a trecut mai întâi de conaționalul James Duckworth, în fața căruia s-a impus după trei tie-break-uri, urmând apoi o victorie cu spaniolul Jaume Munar, cu care a cedat doar nouă game-uri.

Ponturi Pouille vs De Minaur

Considerăm că Alex De Minaur este un jucător mult mai bun în acest moment, iar forma foarte bună pe care o traversează ne face să credem că va străluci în această înfruntare, mai ales că are un moral foarte bun. Așadar, vom paria cu încredere pe un succes al acestuia în minimum de seturi, într-o cotă de 1.50 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

0-3 De Minaur @ Cota 1.50

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON