Ponturi Paolini vs Keys – Wimbledon

Ponturi Paolini vs Keys
Ponturi Paolini vs Keys (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Paolini vs Keys – Wimbledon

Faza optimilor de finală de pe tabloul feminin de la Wimbledon propune duelul dintre Jasmine Paolini și Madison Keys, acesta fiind programat să se joace duminică, în data de 7 iulie, nu înainte de ora 15:00.

Ponturi Paolini vs Keys – Cote Unibet

Ponturi Paolini vs Keys – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, Madison Keys pornește cu prima șansă în această confruntare, primind o cotă de 1.47 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al italiencei Jasmine Paolini avem o cotă de 2.70 la aceeași agenție online.

Ponturi Paolini vs Keys – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Paolini

Este o jucătoare interesantă, care a progresat considerabil în ultimul an, începând să aibă performanțe din ce în ce mai bune, dar, în același timp, și pretenții din ce în ce mai mari. Totuși, bookmakerii o dau ca outsideră în această confruntare, ceea ce era de așteptat.

Italianca este fără îndoială la cel mai bun an al carierei, având în vedere faptul că a atins cea mai bună clasare a sa în ierarhia WTA, în prezent ocupând locul al șaptelea. Această clasare se datorează parcursului bun de la Roland Garros, acolo unde a atins ultimul act, pierzând însă clar cu Iga Swiatek.

Jasmine Paolini este la cea mai bună performanță a sa la Wimbledon, atingând în premieră faza optimilor de finală. Este fără set pierdut după trei partide, trecând pe rând de Sara Sorribes Tormo, Greet Minnen și Bianca Andreescu.

Keys

Vorbim de o jucătoare care evoluează de ceva mai multă vreme în circuitul profesionist, care are realizări mult mai mari în carieră, astfel că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca favorită, chiar dacă este departe de cel mai bun nivel al său.

Americanca, aflată în prezent pe locul al 13-lea în clasamentul mondial, are un palmares mult mai bogat decât al adversarei sale, cucerind opt titluri pe parcursul carierei. Are de asemenea și realizări mult mai mari la nivel de Grand Slam, jucând minim în sferturile de finală de zece ori până acum. Aceasta are cinci semifinale în cont, dar și o finală, pe care a disputat-o în 2017, la US Open.

Madison Keys are de asemenea un parcurs admirabil la actuala ediție de Wimbledon, unde este la rândul său fără set pierdut. Aceasta le-a eliminat pe rând pe Martina Trevisan, Yafan Wang și Marta Kostyuk.

Ponturi Paolini vs Keys

Într-adevăr, Madison Keys este favorită în această confruntare, însă nu vom merge pe mâna sa în această confruntare. Jasmine Paolini este la un nivel bun în acest moment, având resursele necesare pentru a pune mari probleme, așa că avem motive să credem că va avea un cuvânt de spus. Anticipăm un duel pe cinste, motiv pentru care mizăm pe varianta “peste 19,5 game-uri”, la o cotă de 1.47 oferită de Unibet.

Peste 19,5 game-uri @ Cota 1.47

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON