Ponturi Musetti vs Perricard – Wimbledon

Ponturi Musetti vs Perricard – Wimbledon

Francezul Mpetschi Perricard nici nu spera ca o sa ajunga atat de departe la Wimbledon. In partida din optimi acesta il va infrunta pe italianul Musetti. Partida va incepe luni, 8 iulie, la 13:00. Fiind un jucator slab cotat, venit din calificari, probabil multa lume va merge pe ponturi Musetti vs Perricard in favoarea italianului. Nu te grabi insa sa tragi concluzii pana nu parcurgi pana la capat aceasta analiza. Invingatorul acestui meci il va intalni in sferturi pe cel ce se va impune in duelul dintre Fritz si Zverev.

Cote Pariuri Musetti vs Perricard

In mod poate surprinzator francezul este cotat cu prima sansa aici de catre agentiile de pariuri. Ce-i drept, cotele sunt destul de echilibrate. Betano ii ofera cota 1.88 la victorie lui Perricard, in vreme ce Musetti este cotat cu 1.93. Betano iti propune o promotie conform careia pariul va fi castigator daca ai mizat pre-live pe victoria unui jucator, iar el va conduce la seturi cu 2-0. De asemenea, Betano iti ofera posibilitatea de a viziona in transmisiune directa toate meciurile de la Wimbledon. Astfel, poti alege ponturi Wimbledon live care ar trebui sa aiba sanse mari de reusita. 

Musetti

Cap de serie numarul 25, in clasamentul live ocupa locul 23. Cu o victorie in acest meci va urca pe 19. Cea mai buna clasare a sa o reprezinta pozitia 15, obtinuta in luna iunie a anului trecut. 

In niciunul dintre cele 3 tururi de la Wimbledon nu se impunea in minimum de seturi. In primul si al treilea castiga in 4 seturi, iar in al doilea se impunea in decisiv. Fiecare dintre cele 3 meciuri avea cel putin un tie-break. In primul tur adversar era francezul Lestienne, in al doilea italianul Darderi, iar in al treilea se impunea asupra argentinianului Comesana. In toate cele trei partide reusea mai multe lovituri castigatoare decat erori nefortate. De punctat ca in fiecare din primele doua partide reusea peste 50 lovituri castigatoare.

Inaintea Grand Slamului de la Wimbledon disputa doua turnee pe iarba. La Stuttgart ajungea in semifinale, iar la Queens in finala, una pe care o pierdea impotriva lui Tommy Paul. In 2024 pierdea in turul secund la Australian Open si in turul al treilea la Roland Garros. La Grand Slamul de pe zgura il conducea chiar in runda a treia cu 2-1 la seturi pe Djokovic. Pierdea insa cu 0-6 in decisiv.

Musetti mai participa in 3 editii la Wimbledon. Si-a depasit cea mai buna performanta, care venea anul trecut. Atunci era eliminat in al treilea tur de polonezul Hurkacz, cap de serie numarul 17.

Perricard

Inainte de startul meciurilor de pe tabloul principal de la Wimbledon ocupa locul 58. Acum se afla pe 44. Este cea mai buna clasare din cariera francezului in varsta de 20 ani. Cu o victorie asupra lui Musetti, Perricard va urca pe 38.

Vine din calificari, unde in primele doua tururi se impunea fara emotii, in minimum de seturi. In al treilea tur de calificare pierdea in 4 seturi in fata francezului Janvier. Perricard a avut insa noroc de abandonul unui jucator de pe tabloul principal, astfel ca a aparut pe tabloul principal in calitate de lucky looser. 

In primul tur de pe tabloul principal izbutea victoria in fata americanului Korda, cap de serie numarul 20. Se disputau maximum de seturi, 4 dintre acestea incheindu-se la tie-break. In al doilea tur se impunea asupra niponului Nishioka in minimum de seturi. In al treilea tur il invingea in 4 seturi pe finlandezul Ruusuvuori, desi il pierdea pe primul. 

Impotriva lui Korda servea nu mai putin de 51 asi, reusind 93 lovituri castigatoare, comitand 45 erori nefortate. In a doua runda servea 27 asi, reusind 50 lovituri castigatoare, comitand 14 erori nefortate. Contra lui Ruusuvuori servea tot 27 asi. Reusea 53 lovituri castigatoare si comitea 34 erori nefortate.

Inaintea Grand Slamului de la Wimbledon Perricard disputa doua turnee pe iarba. In ambele venea din calificari. In prima runda de pe tabloul principal de la Stuttgart era invins chiar de Musetti. La Queens era eliminat in al doilea tur de Billy Harris, dupa ce in primul trecea de Shelton.

Intalniri directe Musetti vs Perricard

Cei doi se intalneau o singura data pana acum. Se intampla luna trecuta, pe iarba de la Stuttgart, in partida amintita mai sus. Musetti se impunea atunci in minimum de seturi, ambele incheiate la tie-break. In ambele italianul se impunea cu 11-9. Si in acel meci Musetti pornea cu a doua sansa la victorie. Perricard servea atunci 21 asi.

Ponturi Musetti vs Perricard 

Vazand statisticile celor 3 meciuri ale lui Perricard, inteleg motivul pentru care acesta este vazut favorit in fata lui Musetti. Este putin probabil ca in acest meci vreun jucator sa se impuna in minimum de seturi. Chiar daca ar fi asa, acest pont Wimbledon Musetti vs Perricard pe care l-am ochit are mari sanse de reusita.

Perricard serveste 28 sau mai multi asi @ 1.65
JOACA CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON