Ponturi De Minaur vs Djokovic – Wimbledon

Ponturi De Minaur vs Djokovic
Ponturi De Minaur vs Djokovic (sursa foto – facebook.com)

Ponturi De Minaur vs Djokovic – Wimbledon

Miercuri, în data de 11 iulie, nu mai devreme de ora 17:00, se va juca partida dintre Alex De Minaur și Novak Djokovic, aceasta contând pentru faza sferturilor de finală de la Wimbledon.

Ponturi De Minaur vs Djokovic – Cote Unibet

Ponturi De Minaur vs Djokovic – Cote Unibet

După cum era de așteptat, casele de pariuri îl dau ca favorit pe Djokovic, fiind net superior adversarului său din orice punct de vedere. Unibet îi atribuie acestuia o cotă de 1.30, în timp ce pentru un succes al lui De Minaur oferă cota 3.50.

La Betano ai bonus garantat dacă pariezi pe meciurile la Wimbledon:

Ponturi De Minaur vs Djokovic – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

De Minaur

Nu este deloc un jucător rău, ba din contră, însă acesta nu se poate compara cu adversarul său, fiind depășit în mod clar la toate capitolele, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să îl dea ca outsider cert în această confruntare.

Australianul, aflat în prezent pe treapta a noua a clasamentului mondial, a cucerit nouă titluri de-a lungul carierei, însă doar în turnee de 250 și 500 de puncte. La nivel de Grand Slam, acesta se poate lăuda cu trei calificări în sferturile de finală, aceasta, cea de la Roland Garros din urmă cu o lună, dar și cea de la US Open din 2020.

Alex De Minaur a început la actuala ediție de Wimbledon cu două victorii în minimum de seturi, trecând de Duckworth și Munar. În turul al treilea ar fi trebui să joace cu Pouille, însă francezul s-a retras de la turneu, astfel că a avansat direct în optimi, impunându-se cu 3-1 în duelul cu Fils.

Djokovic

Nu are nevoie de cuvinte de prezentare, fiind cel mai mare jucător din istoria tenisului, cel puțin dacă ne raportăm la palmaresul acestuia, cucerind nu mai puțin de 98 de titluri de-a lungul anilor, stabilind și nenumărate recorduri, care vor fi greu de egalat în anii ce vor urma.

Nole, aflat în prezent pe locul secund al clasamentului ATP, are în palmares 24 de titluri de Grand Slam, șapte dintre acestea venind la Wimbledon, căutând să egaleze recordul lui Federer, care are opt titluri pe iarba de la Londra. A ratat șansa anul trecut, pierzând cu Alcaraz în finală.

Novak Djokovic vine după o prestație încântătoare, în ultimul joc trecând în minimum de seturi de Holger Rune, atingând astfel sferturile unui turneu de Grand Slam pentru a 60-a oară în carieră și pentru a 15-a oară la Wimbledon. La finalul jocului, sârbul a aruncat câteva cuvinte dure către fani, iar de asemenea, a declarat și că se simte bine fizic, deși vine după o operație la genunchi.

Ponturi De Minaur vs Djokovic

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este uriașă, Djokovic fiind net superior, așa că avem mari așteptări de la acesta. Nu va avea o misiune facilă, De Minaur arătând bine la turneu, însă ne așteptăm ca experiența sârbului să își spună cuvântul și să se impună la o diferență de minim 2 seturi. Așadar, pariem în consecință, la o cotă de 1.61.

Djokovic câștigă la o diferență de minim 2 seturi @ Cota 1.61

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON