Ponturi Alcaraz vs Tiafoe – Wimbledon

Ponturi Alcaraz vs Tiafoe
Ponturi Alcaraz vs Tiafoe (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Alcaraz vs Tiafoe – Wimbledon

Confruntarea dintre Carlos Alcaraz și Frances Tiafoe este una programată să se joace vineri, în data de 5 iulie, nu mai devreme de ora 15:30, contând pentru runda a treia de pe tabloul masculin de la Wimbledon.

Ponturi Alcaraz vs Tiafoe – Cote Unibet

Ponturi Alcaraz vs Tiafoe – Cote Unibet

Evident, Carlos Alcaraz este mare favorit la casele de pariuri, așa cum este cazul în majoritatea partidelor pe care le dispută. La Unibet, ibericul primește o cotă infimă de 1.05 la victorie, în timp ce pentru un succes al adversarului său avem o cotă de 10.50.

Ponturi Alcaraz vs Tiafoe – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Alcaraz

Vorbim de unul dintre cei mai importanți jucători din circuit, care, chiar dacă este foarte tânăr, și-a pus deja o amprentă uriașă pe istoria tenisului, acesta reușind să își treacă în cont performanțe notabile, la care mulți jucători, cu mult mai multă experiență, doar visează.

Ibericul, care abia a implinit 21 de ani exact în urmă cu două luni, se poate mândri cu faptul că a pus deja mâna pe 14 titluri. Trei dintre acestea au venit în turnee de Grand Slam, impunându-se la US Open în 2022, la Wimbledon în 2023, dar și la Roland Garros anul acesta.

După succesul de la openul francez, Carloz Alcaraz are toate motivele să spere că își va apăra titlul de la Wimbledon, mai ales că a început foarte bine la actuala ediție. Acesta a trecut mai întâi de Mark Lajal, eliminându-l apoi pe Aleksandar Vukic, cu ambii impunându-se în minimum de seturi.

Tiafoe

Este un jucător mai în vârstă, care joacă de mai mult timp în circuitul profesionist, însă care, în ciuda acestui aspect, nu se poate compara cu adversarul său din punct de vedere al performantelor, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca outsider clar în acest duel.

Americanul a disputat opt finale de-a lungul carierei, triumfând doar în trei dintre acestea, de fiecare dată în turnee de 250 de puncte. La nivel de Grand Slam, cea mai mare performanță a sa a venit la US Open, in 2022, când atingea semifinalele, pierzând chiar cu Alcaraz, fiind învins în set decisiv.

Primul joc de la actuala ediție de Wimbledon i-a dat serioase emoții lui Frances Tiafoe, acesta trecând cu greu de Matteo Arnaldi, în fața căruia s-a impus în cinci seturi, după ce a revenit de la 0-2. A urmat apoi un succes clar cu Borna Coric, câștigând în minimum de seturi.

Ponturi Alcaraz vs Tiafoe

Frances Tiafoe s-a impus în primele două înfruntari directe cu Alcaraz, ibericul câștigându-l pe ultimul. Ne așteptăm ca spaniolul să echilibreze statistica și să obțină un succes, însă nu oricum, ci în manieră clară, în acest moment fiind mult peste nivelul adversarului său, de aceea mizăm pe o victorie în minimum de seturi a acestuia, la o cotă de 1.53 oferită de Unibet.

3-0 Alcaraz @ Cota 1.53

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON