Alcaraz vs Rublev – Cota 2 din tenis

Alcaraz vs Rublev – Cota 2 din tenis / sursa foto Facebook Carlos Alcaraz

Alcaraz vs Rublev este fara indoiala unul din cele mai tari meciuri ale zilei, in tenisul mondial. Lupta greilor continuă cu meciul dintre Alcaraz și Rublev, doi ași ai tenisului însă care s-au înpotmolit în prima etapă de la ATP. Această etapă va avea loc miercuri, pe data de 15 noiembrie și va reprezenta șansa celor doi de a spera în continuare la avansarea în play off. În continuare vei găsi prezentarea confruntării și la final o cotă care îți poate valorifica investiția.

In cazul in care doresti un plus de inspiratie la Biletul Zilei de astazi, atunci poti arunca o privire peste articolul pregatit de Emi Catana.

100% BONUS la depunere 500 RON

Carlos Alcaraz

Jucătorul în jurul căruia s-au făcut cele mai mari așteptări la debutul său la ATP Finals a dezamăgit în prima etapă de la Torino. Spaniolul a condus în fața lui Zverev cu 7-6 în primul set, însă a decăzut din punct de vedere moral urmând pierderea a două seturi consecutive cu 6-3 și 6-4. Eliminarea prematură a acestuia din turneului Paris a stârnit dubii în privința prestației acestuia de la ATP și spaniolul nu s-a străduit să arate contrariul. 

Poziția a doua în clasamentul mondial îl poziționează pe Alcaraz între favoriții turneului, însă totul depinde de confruntarea cu Rublev, un adversar care s-a dovedit a fi dificil pentru spaniol. Tânărul iberic depinde de o victorie în această rundă pentru a mai spera la calificare. 

Andrei Rublev

Rusul nu vine ca și favorit înainte de meciul cu Alcaraz, însă istoricul său bogat ne arată că moralul ridicat al acestuia l-au ajutat mereu în situațiile grele. Înfrângerea contra compatriotului său, Medveded au minimalizat șansele lui Rublev la minim după ce pierde fără dubii în primele seturi cu 6-2 și 6-4. Eșecul este unul mare de suportat pentru acesta, mai ales că anul trecut reușea să se impună tot la ATP contra compatriotului său Medveded.  

Poziția a cincea pentru Rublev nu îl transformă în favorit în fața spaniolului, meciul fiind favorit pentru ambii candidați. Stilul său de joc agresiv, lovitura bună de forehead și serviciul foarte bun îl transformă într-un adversar puternic pentru Alcaraz. 

A existat o singură confruntare între cei doi concurenți, meci disputat în Emiratele Arabe în 2022. Cu o victorie categorica cu 6-1 și 6-2 pentru rus acesta și-a arătat calitatea și poate vine din nou cu o surpriză în etapa de miercuri. Ambii vin după două înfrângeri dureroase și vom avea poate cel mai incitant meci al acestei grupe B. 

Alcaraz vs Rublev – care este pontul zilei?

Deși Alcaraz vine de pe poziția de favorit, Rublev nu va fi un adversar ușor, așa cum a fost și pentru Djokovic în semifinalele de la Paris. Alcaraz nu se află nici el în cea mai bună formă, însă putem miza pe dorința ambilor concurenți de a se califica, ceea ce întru-un final duce la varianta a unui set câștigat de fiecare, cu o cota atrăgătoare de la Betano. 

Ambii jucatori castiga minim un set @ 2.25

Plaseaza chair acum pontul la Betano – una din cele mai importante case de pariuri online din Romania!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON