Ponturi fotbal Iran vs Japonia – Cupa Asiei

Ponturi fotbal Iran vs Japonia
Ponturi fotbal Iran vs Japonia – sursa foto: facebook.com

Ponturi fotbal Iran vs Japonia – Cupa Asiei

Sâmbătă după-amiaza, cu începere la ora 13:30, se va juca o partidă extrem de interesantă la Cupa Asiei, Iran și Japonia urmând să se întâlnească în faza sferturilor de finală, pe “Education City Stadium” din Al Rayyan.

Cote pariuri Iran vs Japonia

Ponturi fotbal Iran vs Japonia – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, reprezentativa Japoniei este favorită în această înfruntare, cum era și normal de altfel. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.86, în timp ce pentru un succes al Iranului avem o cotă de 4.20.

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Iran

Este una dintre cele mai importante naționale ale Asiei, care are în palmares performanțe notabile, însă nu se poate compara cu adversara sa, fiind sub nivelul acesteia din mai multe puncte de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră în această înfruntare.

Iranienii, care au cucerit trofeul la Cupa Asiei de trei ori, au atins semifinalele turneului de nouă ori de-a lungul anilor, ultima dată chiar la ediția anterioară, așa că au toate motivele să spere că pot repeta performanța, deși misiunea acestora va fi una extrem de grea.

Naționala Iranului este fără greșeală la turneu, câștigând toate partidele de până acum. În grupe, aceasta s-a impus pe rând cu Palestina, Hong Kong și Emiratele Arabe Unite, cu care a marcat nu mai puțin de șapte goluri. E drept, a avut emoții în optimi, în disputa cu Syria, în care s-a impus abia după loviturile de departajare.

Japonia

Conform site-urilor de specialitate, este cea mai valoroasă națională a Asiei, fiind mult peste nivelul adversarei sale din acest punct de vedere, având de asemenea și un plus de experiență, așa că, după cum era de așteptat, pornește ca favorită la calificarea în semifinale.

Niponii au un palmares mai bogat decât al adversarilor lor, aceștia jucând cinci finale la Cupa Asiei, câștigând patru dintre acestea, pierzând una singură, în 2019. De asemenea, se pot mândri și cu realizări notabile la Campionatul Mondial, luând parte la precedentele șapte ediții, la patru dintre acestea trecând de grupe, cum s-a întâmplat în 2022.

Japonezii au obținut șase puncte în grupe, impunându-se în duelurile cu Vietnam și Indonezia, pierzând cu Irak, în aceste partide înscriind opt goluri, primind cinci. În optimi, aceștia au înfruntat-o pe Bahrain, cu care nu au avut emoții, câștigând cu 3-1.

Ponturi fotbal Iran vs Japonia

Japonia este cu siguranță echipa mai bună, care în mod normal ar trebui să facă pasul spre semifinalele Cupei Asiei. Totuși, Iran este capabilă să pună probleme, fiind într-o formă foarte bună, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus în această înfruntare. Anticipăm un duel cu reușite la ambele porți, însă pentru o siguranță mai mare vom merge pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1.44 oferită de Unibet.

Peste 1,5 goluri @ 1.44

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON