BetBuilder El Clasico – pariem cu 500 RON Bonus

BetBuilder El Clasico – pariem cu 500 RON Bonus

Confruntarea dintre Barcelona și Real Madrid este fără îndoială cea mai interesantă a acestui final de săptămână, așa că nu puteam să o trecem cu vederea. Pe lângă avancronica pe care o puteți găsi deja pe site, am decis să alcătuim și un bilet BetBuilder El Clasico cu patru evenimente, într-o cotă totală de 4.55.

De ce am ales Betano? Ei bine, această agenție de pariuri online vine cu un bonus de bun-venit de până la 500 RON, nu mai bun pentru a profita din plin de această confruntare. Poți beneficia de această ofertă extrem de simplu, accesând ACEST LINK sau bannerul de mai jos.

100% BONUS la depunere 500 RON

BetBuilder El Clasico – 4 selecții pentru cota 4.55

Sperăm că duelul dintre Barcelona și Real Madrid va merge pe făgașul logic și nu vom avea parte de surprize. După cum menționam, am ales patru variante de pariere, care ar trebui să ne aducă profit la finalul jocului. Vezi mai jos propunerile noastre:

• Ambele echipe marchează

Este poate cel mai logic pariu de pe acest bilet. Cum Girona s-a impus deja în duelul cu Celta Vigo din această etapă și a preluat șefia în La Liga, Real Madrid este obligată să se impună pentru a reveni pe primul loc. De partea cealaltă, orice alt rezultat în afara victoriei ar ține-o pe Barcelona la minim trei puncte de lider. Așadar, cum ambele formații au mare nevoie de un succes, ne așteptam să dea totul pe teren și să ne ofere spectacol.

• Jude Bellingham trimite minim un șut pe spațiul porții

Jude Bellingham este fără dubii cel mai în formă jucător al Realului, acesta marcând deja de opt ori în această ediție de campionat. Ținând cont de perioada foarte bună pe care o traversează, nu este exclus să înscrie și în poarta rivalei Barcelona, însă pentru o siguranță mai mare vom miza pe faptul că va trimite cel puțin un șut pe spațiul porții. Găsiți deja un articol în legătură cu acest pariu – CLICK AICI pentru mai multe detalii.

• Gavi primește un cartonaș

Deși este extrem de tânăr, jucătorul catalanilor este foarte combativ, agresivitatea sa ducând de multe ori la cartonașe galbene. În sezonul precedent, Gavi a primit nu mai puțin de zece avertismente, în timp ce în acest sezon a fost deja sancționat de patru ori de arbitrii din La Liga, ultima dată chiar în duelul cu Bilbao din etapa anterioară. Ținând cont de miza acestui joc, sunt șanse foarte mari ca acesta să primească din nou cartonaș galben.

• Ambele echipe să primească cel puțin câte două cartonașe

Rămânem la pariurile pe cartonase, bazându-ne pe faptul că ambele formații vor primi cel puțin câte două. În ultimele șase înfruntări directe acest pronostic a fost câștigător de fiecare data, așa că avem toate motivele să credem că va fi “verde” și acum.

BetBuilder - Barcelona vs Real Madrid - Cota 9.00

100% BONUS la depunere 500 RON

O cota de 9.00 pentru El Clasico sa transforme meciul intr-unul cu adevarat spectaculos. Am tinut cont de parerile tuturor, astfel ca acest BetBuilder o sa fie cu siguranta pe placul multora. Click pe imagine si incaseaza bonusul de bun venit!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON