Super Pariuri pe semifinalele EURO 2024

Super Pariuri pe semifinalele EURO 2024
Super Pariuri pe semifinalele EURO 2024

Super Pariuri pe semifinalele EURO 2024

Fazele eliminatorii de la Campionatul European nu au produs prea mult fotbal, însă nu avem cum să nu ne încercăm norocul cu niște Super Pariuri pe semifinalele EURO 2024, mai ales că avem ca protagoniste naționale de top de pe bătrânul continent.

Ca de obicei, alegerile noastre vin de la Superbet, agenție online care oferă un bonus foarte atractiv la înregistrare: 222 Rotiri Gratuite fără depunere + Pariu Gratuit de 80 RON la o depunere de minim 20 RON. De asemenea, ai ocazia să profiți și de pachetul de bun-venit de până la 500 RON. CLICK AICI sau pe bannerul de mai jos dacă vrei să revendici oferta!

Dacă ți-a plăcut materialul cu “Super Pariuri pe semifinalele EURO 2024”, probabil te interesează și:

222 Rotiri Gratuite & 80 RON Pariu Gratuit

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

Super Pariuri pe semifinalele EURO 2024

Pe 9 și 10 iulie se vor disputa cele două partide din semifinalele de la Campionatul European, în care Spania va da piept cu Franța, iar Olanda va întâlni Anglia. Noi am ales câte un Super Pariu pentru fiecare duel, la cote mai mult decât decente. Vezi mai jos despre ce este vorba:

Spania vs Franța

Spania este singura națională care își merită cu adevărat locul în semifinalele Campionatului European, fiind una dintre puținele echipe care a “păcălit fotbalul” la acest turneu. Ibericii practică un fotbal extrem de ofensiv, așa că avem așteptări de la aceștia, chiar dacă vor avea în față o echipă a Franței extrem de bine organizată pe faza defensivă.

Spania vine după opt partide consecutive cu gol marcat, în care a punctat în total de nu mai puțin de 24 de ori, așa că avem motive să credem că va înscrie cel puțin o dată. De asemenea, bazându-ne pe faptul că va ataca intens poarta francezilor, mizăm și pe faptul că va scoate cel puțin patru lovituri de la colțul terenului.

Spania marchează peste 0,5 goluri și va avea peste 3,5 cornere @ Cota 2.00

Olanda vs Anglia

Cu chiu, cu vai, Anglia a reușit să atingă o nouă semifinală la un turneu final, în ciuda faptului că fotbalul practicat de aceasta a fost unul rușinos, beneficiind de asemenea și de un traseu extrem de favorabil. De partea cealalta, evoluțiile Olandei au oscilat la acest turneu, însă, de bine, de rău, am văzut mai mult fotbal în meciurile acesteia decât în cele ale adversarei sale.

Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi ne așteptăm la un duel pe cinste, în care nu este exclus să se marcheze la ambele porți, însă, pentru o siguranță mai mare, vom alege varianta “peste 1,5 goluri”. De asemenea, pornind de la premisa că miza jocului este uriașă, ne așteptăm să avem parte de un meci în care tensiunea va atinge cote înalte, iar cartonașele nu vor lipsi.

Peste 1,5 goluri & peste 2,5 cartonașe @ Cota 1.90

Plasează cele două Super Pariuri pe semifinalele EURO 2024 cu cele mai bune bonusuri:

ÎNCASEAZĂ BONUSUL!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON