Ponturi SUA vs Bolivia – Copa America

Ponturi SUA vs Bolivia
Ponturi SUA vs Bolivia (sursa foto – facebook.com)

Ponturi SUA vs Bolivia – Copa America

În data de 24 iunie, cu începere la ora 01:00, se va juca partida dintre SUA și Bolivia, aceasta contând pentru prima etapă din grupele acestei ediții de Copa America, urmând să se dispute la Arlington, pe “AT&T Stadium”.

Ponturi SUA vs Bolivia – Cote Unibet

Ponturi SUA vs Bolivia – Cote Unibet

După cum era de așteptat, SUA, care este și gazda turneului, pornește ca mare favorită la casele de pariuri, fiind mult mai valoroasă decât adversara sa. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.17 la victorie, în timp ce pentru un succes al Boliviei avem o cotă “bombă” de 15.00.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi SUA vs Bolivia – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

SUA

Conform site-urilor de specialitate, este a patra națională ca valoare de la această ediție de Copa America, fiind mult peste nivelul adversarei sale din acest punct de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă în această infruntare.

Americanii au mai luat parte la alte patru editii de Copa America, ultima în 2016, pe care au și găzduit-o, aceștia făcând o figură frumoasă, atingând semifinalele. La Gold Cup, aceștia au realizari importante, jucând nu mai puțin de 13 finale în ultimii 35 de ani, câștigând șapte dintre ele.

Naționala din SUA, care a participat și la mondialul din 2022, unde a făcut optimi, nu vine chiar în cea mai bună formă la această ediție de Copa America. Înainte de startul turneului a disputat două partide de pregătire, pierzând mai întâi cu Columbia, într-un neverosimil 1-5, remizând însă apoi cu Brazilia, scor 1-1.

• ECHIPA PROBABILĂ: Turner; Scally, Richards, Carter-Vickers, A. Robinson; Adams, Musah, McKennie; Weah, Pepi, Pulisic

Bolivia

Vorbim de una dintre cele mai slabe naționale de la această ediție de Copa America, dacă nu chiar cea mai slabă, cel puțin dacă ținem cont de valoarea lotului de care dispune. Așadar, după cum era și normal de altfel, bookmakerii o dau ca “victimă” în această înfruntare.

Bolivienii nu se pot lăuda cu un parcurs grozav, de-a lungul anilor jucând doar la trei ediții de Campionat Mondial, ultima dată în 1994, chiar în SUA, în timp ce la Copa America au cucerit trofeul doar o singură dată în 29 de participări, la precedentele trei ediții fiind eliminați din faza grupelor.

În precedentele 12 partide disputate, reprezentativa Boliviei nu a obținut decât două victorii, suferind nu mai puțin de zece înfrângeri, ultima venind în meciul precedent, pierzând cu un categoric 3-0 în amicalul cu reprezentativa Columbiei.

• ECHIPA PROBABILĂ: Lampe; Medina, Haquin, Jusino, Jo. Sagredo; Saucedo; Terceros, Villamil, Vaca, Fernandez; Ramallo

Ponturi SUA vs Bolivia

După cum menționam, SUA are la dispoziție un lot mult mai bun, având de asemenea și mai multă experiență, astfel că avem mari așteptări de la aceasta. Ținând cont și de faptul că joacă acasă, unde pubilcul poate avea un rol foarte important, ar trebui să se impună fără probleme. Noi vom alege însă un pariu pe goluri, minim trei fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.52 la Unibet.

Peste 2,5 goluri @ 1.52

Pariază pe ponturi SUA vs Bolivia cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ LA EURO CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON