Ponturi Peru vs Chile – Copa America

Ponturi Peru vs Chile
Ponturi Peru vs Chile (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Peru vs Chile – Copa America

În această noapte, cu începere la ora 03:00, se va disputa al doilea meci de la această ediție de Copa America, în care Peru și Chile vor fi protagoniste, cele două naționale urmând să se întâlnească pe “AT&T Stadium”.

Ponturi Peru vs Chile – Cote Unibet

Ponturi Peru vs Chile – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, reprezentativa statului Chile pornește cu prima șansă în această confruntare, fiind ce-i drept o națională ceva mai valoroasă. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.10 la victorie, în timp ce pentru un succes al peruvienilor avem o cotă de 3.95.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Peru vs Chile – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Peru

Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, este mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, astfel că, după cum era de așteptat, bookmakerii o dau ca outsideră, având ce-i drept multe motive să ia această decizie.

Reprezentativa pregătită de Jorge Fossati are în palmares cinci participări la Campionatul Mondial, unde ultima dată a jucat în 2018, în timp ce la Copa America se află la a 33-a prezență, în trecut câștigând trofeul doar de două ori, în 1939 și 1975.

Finalistă în 2019 și semifinalistă în 2021, naționala din Peru visează la un parcurs bun și la ediția din 2024, mai ales că este într-o formă bună. Vine după cinci partide consecutive fără înfrângere, interval în care a obținut trei victorii, ultima venind în meciul anterior, cu El Salvador, impunându-se la scor minim.

• ECHIPA PROBABILĂ: Gallese; Callens, Zambrano, Abram; Advincula, Pena, Cartagena, Castillo, Lopez; Lapadula, Guerrero

Chile

Este departe de nivelul de acum aproape un deceniu, când își trecea în cont două titluri consecutive la Copa America, dar avea și prestații admirabile la Campionatul Mondial, în ultimii ani având realizări modeste, dispunând ce-i drept și de un lot destul de slab, cu mulți jucători de bază trecuți de 30 de ani.

“La Roja”, care a ratat ultimele două ediții de Campionat Mondial, are un parcurs dezastruos și în actuala campanie de calificare, fiind a opta în clasament, cu doar cinci puncte acumulate după șase etape, având însă în continuare șanse, tinând cont de faptul că din America de Sud se pot califica șapte din zece naționale.

Naționala antrenată de Ricardo Gareca nu a obținut decât trei victorii în precedentele zece partide, însă cel mai important este faptul că ultima a venit chiar înainte de startul la Copa America, învingand Paraguay la scor de neprezentare, astfel că jucătorii au un moral bun înainte de acest duel.

• ECHIPA PROBABILĂ: Bravo; Isla, Maripan, Diaz, Suazo; Nunez, Pulgar; Davila, Sanchez, Valdes; Vargas

Ponturi Peru vs Chile

Această confruntare este una complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși extrem de riscante. Cu siguranță ambele formații vor da totul pentru un rezultat pozitiv, așa că nu este exclus să asistăm la un duel cu reușite la ambele porți, însă, pentru o siguranță mai mare, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”.

Peste 1,5 goluri @ 1.50

Pariază pe ponturi Peru vs Chile cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ LA EURO CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON