Ponturi Peru vs Canada – Copa America

Ponturi Peru vs Canada
Ponturi Peru vs Canada (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Peru vs Canada – Copa America

Confruntarea dintre Peru și Canada este cea care va deschide runda a doua din grupele acestei ediții de Copa America. Este programată să se joace în data de 26 iunie, de la ora 01:00, urmând să se desfășoare pe “Children’s Mercy Park”.

Ponturi Peru vs Canada – Cote Unibet

Ponturi Peru vs Canada – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, reprezentativa Canadei este văzută ca favorită în această confruntare, primind o cotă de 2.25 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un eventual succes al naționalei statului Peru avem o cotă de 3.35.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Peru vs Canada – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Peru

Pe hârtie, este una dintre cele mai slabe naționale prezente la actuala ediție de Copa America, având lotul cotat undeva în jurul a 33 de milioane de euro. Așadar, nu este o surpriză faptul că agențiile de pariuri au luat decizia de a o da ca outsideră în această înfruntare.

Peruvienii au trecut de faza grupelor de fiecare dată la ultimele zece ediții de Copa America, la patru din precedentele cinci jucând minim semifinale, ba chiar atingând și ultimul act în 2019, pierzând cu Brazilia, scor 3-1. Așadar, au toate motivele să spere la fazele eliminatorii și la această ediție, deși misiunea este una extrem de complicată.

Naționala pregătită de Jorge Fossati a debutat la turneul din SUA cu o remiză albă în disputa cu Chile, astfel că acest meci a devenit extrem de important, în condițiile în care în ultima etapa din faza grupelor va da piept cu Argentina, deținătoarea trofeului, dar și campioana mondială en-titre.

• ECHIPA PROBABILĂ: Gallese; Araujo, Zambrano, Callens; Polo, Pena, Cartagena, Quispe, Lopez; Lapadula, Flores

Canada

Conform informațiilor oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot de șase ori mai valoros decât al adversarei sale, acesta fiind de altfel și principalul motiv pentru care pornește ca mare favorită în această confruntare, chiar dacă nu va avea o misiune facilă.

Canadienii, aflați la prima lor participare la Copa America, au progresat considerabil în ultimii ani, începând să aibă performanțe din ce în ce mai mari, dar și obiective din ce în ce mai îndrăznețe. Reprezentativa Canadei a luat parte la ultima ediție de Campionat Mondial, urmând să joace și la ediția din 2026, fiind una dintre țările gazdă.

Naționala antrenată de Jesse Marsch și-a făcut debutul la Copa America tocmai cu câștigătoarea ultimei ediții, Argentina, în fața căreia a pierdut onorabil, scor 2-0. A ajuns astfel la trei partide consecutive fără succes, în care nu a reușit să înscrie vreun gol.

• ECHIPA PROBABILĂ: Crepeau; Johnston, Bombito, Cornelius, Davies; Buchanan, Kone, Eustaquio, Millar; David, Larin

Ponturi Peru vs Canada

Această confruntare este una destul de complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși foarte riscante. Anticipăm însă un duel în care cele două vor da totul pentru victorie, așa că nu este exclus să avem parte de reușite la ambele porți. Pentru o siguranță mai mare însă, vom alege un pariu pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1.43 oferită de Unibet.

Peste 1,5 goluri @ 1.43

Pariază pe ponturi Peru vs Canada cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON