Ponturi Bolivia vs Panama – Copa America

Ponturi Bolivia vs Panama
Ponturi Bolivia vs Panama (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Bolivia vs Panama – Copa America

Confruntarea dintre Bolivia și Panama este una ce contează pentru ultima etapă din grupele acestei ediții de Copa America. Este programată să se joace în data de 2 iulie, de la ora 04:00, urmând să se dispute pe “Inter&Co Stadium”.

Ponturi Bolivia vs Panama – Cote Unibet

Ponturi Bolivia vs Panama – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, naționala din Panama pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.65 la victorie, în timp ce pentru un succes al reprezentativei Boliviei avem o cotă de 5.60.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Bolivia vs Panama – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Bolivia

Vorbim de una dintre cele mai slabe naționale din America de Sud și, implicit, de la Copa America, având la dispoziție un lot foarte modest, sub nivelul adversarei sale, acesta fiind de altfel și motivul principal pentru care agențiile de pariuri o dau ca outsideră în această dispută.

Bolivienii nu mai impresionează de multă vreme la Copa America, având în vedere faptul că, din 1997, de când jucau finala, aceștia nu au reușit să treacă de faza grupelor decât o singură dată, la ediția din 2015, pierzând cu Peru în manieră clară.

La ediția actuală, naționala Boliviei are prestații foarte slabe, fiind fără puncte după două jocuri, astfel că este deja eliminată de la turneu. În primul joc a pierdut cu 2-0 în duelul cu SUA, urmând apoi un eșec cu 5-0 în disputa cu Uruguay, ajungând la o serie de cinci înfrângeri consecutive.

• ECHIPA PROBABILĂ: Almada; Cuellar, Haquin, Jo. Sagredo; Suarez, Justiniano, Villamil, Je. Sagredo; Terceros, Ramallo, Vaca

Panama

Din punct de vedere al valorii, este peste nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate, având de asemenea și evoluții mai bune decât adversara sa la turneu, astfel că nu este o surpriză faptul că pornește cu prima șansă în această partidă.

Naționala din Panama a început cu stângul la turneul din SUA, în primul joc dând piept cu Uruguay, cu care nu a avut nicio șansă, pierzând cu un categoric 3-1. În runda a doua însă, a produs surpriza turneului, reușind să se impună cu SUA, câștigând cu 2-1.

Așadar, în acest moment, panamezii au o șansă foarte bună la accederea în sferturile de la Copa America. Sunt mai multe scenarii care îi pot duce în fazele eliminatorii, însă cel mai simplu este ca aceștia să câștige duelul cu Bolivia, iar SUA să nu se impună cu Uruguay.

• ECHIPA PROBABILĂ: Mosquera; I. Anderson, Miller, Cordoba; Murillo, Ayarza, Martinez, Davis; Yanis, Fajardo, Diaz

Ponturi Bolivia vs Panama

Panama este obligată să joace la victorie, iar cu siguranță va da totul pentru a face pasul spre sferturile de la Copa America. Are o șansă foarte bună, urmând să înfrunte un adversar extrem de modest, care traversează o formă foarte slabă. Așadar, mergem cu mare încredere pe mâna băieților lui Thomas Christiansen, la o cotă de 1.65 oferită de Unibet.

Panama câștigă @ Cota 1.65

Pariază pe ponturi Bolivia vs Panama cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON