Cota mărită 5.30 pe Betano pentru SuperClasico

Sursă foto: Oimpics Games

Cotă mărită 5.30 pe Betano surprinde marele eveniment dintre Brazilia și Argentina, cele mai mari forțe de pe suprafața Americii de Sud. Meciul va avea loc pe data de 22 noiembrie, pe celebrul Maracana, cu începere la ora 02:30. Atât fanii, dar și iubitorii de fotbal așteaptă cu nerăbdare acest meci, iar pentru a vă oferi șansa de a trăi la maxim această confruntare v-am pregătit o cotă generoasă la Betano, una dintre marile Case de pariuri online Romania.

Reușește Brazilia să revină în joc?

Brazilienii nu au cel mai bun început al calificărilor, ținând cont că un nume ca acesta nu se poate lăuda doar cu 7 puncte în 5 meciuri disputate. Aceștia pierd în ultimele două meciuri cu 2-1 contra Columbiei și un eșec precedent cu 2-0 împotriva lui Uruguay. Singurele reușite sunt împotriva lui Peru și Bolivia, însă să vedem dacă aceștia pot ține piept campioanei mondiale. Vezi câteva aspecte importante ale formei Braziliei:

  • Ultima dată Brazilia s-a impus în fața Argentinei pe Maracana în 2019.
  • În această ediție de calificare la mondial aceștia au primit 6 goluri în 5 etape.
  • Naționalei de pe Maracana le lipsește vedeta Neymar.
  • Pe propriul teren Brazilia a pierdut o singură etapă într-un interval de 4 ani.

Se poate impune Campioana mondială pe Maracana?

Argentina vine după un eșec important pe propriul teren, meci în care pierde rușinos cu 2-0 contra Uruguay. Totuși, pregătirea mai mare a acestora și experiența pe care a dobândit-o lotul va arăta un plus de calitate în fața Braziliei. Argentina cu Messi în frunte a pierdut un singur meci în această campanie de calificare la mondial, fiind motivați însă să nu mai repete același lucru și pe Maracana.

  • Argentina nu a mai pierdut de 4 ani pe Maracana.
  • Ultimul meci important a fost finala din Copa America de Sud, câștigată de albaștri cu 1-0.
  • Argentina a marcat 7 goluri în această campanie, primind doar 2.
  • Căpitanul Messi se află în formă maximă.
Gol marcat în ambele reprize & peste 8,5 cornere - cota 5.30

Două dintre cele mai mari forțe ale Americii de Sud vor oferi un spectacol de neuitat pe Maracana, însă nevoia punctelor îi alertează pe brazilieni, care vor împinge rezultatul către cât mai multe goluri. Ambele au ofensive foarte bune, ceea ce cu siguranță va aduce reușite în ambele reprize. De obicei meciurile incendiare aduc mai multă agresivitate pe atac, automat urmând ca și numărul de cornere să fie unul mai mare, iar de această dată este nevoie de minim 9 în meci.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON